Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Η Sky Express ανακοίνωσε την απόκτηση έξι ολοκαίνουργων Airbus A320neo

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express, ανακοίνωσε την απόκτηση έξι ολοκαίνουργων αεροσκαφών Airbus, τύπου Α320neo.

Τα νέα αεροσκάφη με τη χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και τις πλέον σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές, έρχονται να αυξήσουν τον ιδιόκτητο στόλο της Sky Express, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το πτητικό της έργο, το οποίο καλύπτει 34 προορισμούς εντός Ελλάδας και ανοίγει τους ορίζοντες της εταιρείας και για διεθνείς πτήσεις.

Η πρώτη πτήση των νέων αεροσκαφών θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου με το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και οι επιβάτες μπορούν, από σήμερα κιόλας, να κάνουν κρατήσεις, έχοντας στη διάθεσή τους πολλαπλές επιλογές ναύλων και πρόσθετων υπηρεσιών.

Σταδιακά και μέχρι το Μάρτιο του 2021, τα ολοκαίνουργια αεροσκάφη θα καλύψουν τους προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού της εταιρείας.

Με ένα ελκυστικό και ανταγωνιστικό πρόγραμμα ναύλων, ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει την προσωπική του εμπειρία γρήγορα, απλά, προσιτά και να ταξιδέψει εύκολα κάθε μέρα, όπως τονίζει άλλωστε και το βασικό επικοινωνιακό μήνυμα της Sky Express: «Fly Every Day».

Μαζί με τα νέα αεροσκάφη έρχεται και η νέα εμφάνιση του στόλου της εταιρείας, για να υπογραμμίσει το νέο σταθμό εξέλιξής της, μεταφέροντας παντού το μήνυμα «Greece is bliss» με το οποίο είναι ντυμένα τα ολοκαίνουργια Airbus.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Μια νέα εμφάνιση, με δυναμικά, γραμμικά σχέδια αλλά και χρώματα με δυνατούς συμβολισμούς: το μπλε και το φούξια.

Μπλε, γιατί είναι μία ελληνική αεροπορική που άντεξε στις πιέσεις των καιρών και παρά την κρίση στην παγκόσμια αεροπλοΐα, καταφέρνει να ανοίξει βηματισμό, να αποκτήσει νέα αεροσκάφη, να στηρίξει την ελληνική οικονομία και την εξωστρέφεια της Ελλάδας.

Φούξια, γιατί ο φιλικός, αισιόδοξος και φρέσκος χαρακτήρας της Sky Express, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Επτά μπλε γραμμές για τις επτά ημέρες της εβδομάδας. Επτά ημέρες γεμάτες ταξίδια.

Οι φούξια γραμμές είναι οκτώ. Το οκτώ συμβολίζει το άπειρο του ορίζοντα, του ουρανού, τις άπειρες εμπειρίες που έχει μέσα του κάθε ταξίδι, τις άπειρες δυνατότητες της εταιρείας.

 

Δείτε το video που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Sky Express

#JetReady

#JetReady να ταξιδέψουμε με ολοκαίνουργιο look και 6 ολοκαίνουργια #Α320neo αεροσκάφη!#newhorizons #flyeveryday

Δημοσιεύτηκε από Sky Express Airlines στις Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Share Post