Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Σκιάθος: Σύνδεση με Ρώμη, Νάπολη, Μπάρι και Μιλάνο από τη Wizz Air

 

O Δήμος Σκιάθου είχε ξεκινήσει από το 2021 επαφές με την αεροπορική εταιρεία Wizz Air με σκοπό την ένταξη της Σκιάθου στους απευθείας προορισμούς της εταιρείας από αεροδρόμια της Ιταλίας.

Έτσι για πρώτη φορά φέτος μέσω της Wizz Air οι επισκέπτες μπορούν να ταξιδέψουν για Σκιάθο με τέσσερα νέα δρομολόγια την εβδομάδα από Ρώμη (Fiumicino), Νάπολη, Μπάρι, Μιλάνο και οι πωλήσεις εισιτηρίων θα ξεκινήσουν στις 9 Απριλίου 2022.

Στην ανακοίνωσή της, η Wizz Air δήλωσε ότι οι νέες πτήσεις αποτελούν μια πολύ σπουδαία αρχή για τη σεζόν.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σύμφωνα με την Paulina Gosk, Διευθύντρια Επικοινωνιών της Wizz Air:

«Η Ιταλία είναι μια σημαντική αγορά για εμάς που χρειάζεται νέες δυνατότητες και στην οποία έχουμε επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους επιβάτες στις πτήσεις μας με προορισμό το πανέμορφο νησί της Σκιάθου».

Σύμφωνα με την εταιρεία το πρόγραμμα των πτήσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Ρώμη (Fiumicino) (Πέμπτη και Κυριακή από 9 Ιουνίου)
Νάπολη (Δευτέρα και Παρασκευή από 4 Ιουλίου)
Μπάρι (Πέμπτη και Κυριακή από 7 Ιουλίου)
Μιλάνο (δύο φορές την εβδομάδα από 5 Ιουλίου)

«Για την ένταξη της Σκιάθου στους απευθείας προορισμούς της Ιταλίας με νέες πτήσεις από Ρώμη, Νάπολη, Μπάρι και Μιλάνο σε αυτή τη δύσκολη μετά covid εποχή, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Κατερίνα Πολλάτου, Υπεύθυνη Marketing & Development Airline της Fraport, που μας έφερε σε επικοινωνία με τα στελέχη της Wizz Air. Θα ήθελα, ωστόσο, να ευχαριστήσω τον Akos Palencsar, Airport Development Manager της Wizz Air, για την εξαιρετική συνεργασία και την υποστήριξη της αεροπορικής σύνδεσης. Είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από εξαιρετικές συνεργασίες θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.