Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

O σκανδιναβικός tour operator Apollo ξεκινάει πτήσεις από 4 Ιουλίου για τα Χανιά

 

Η πρώτη πτήση του tour operator Apollo, του Der Touristik Group, από τη Στοκχόλμη θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Χανίων στις 4 Ιουλίου, ανοίγοντας τη φετινή τουριστική περίοδο από τη Σκανδιναβία.

Η άμεση αντίδραση του Apollo έγινε αμέσως μετά την ανακοίνωση της υπουργού Εξωτερικών της Σουηδίας Ann Linde, σύμφωνα με την οποία η χώρα της θα άρει από τις 30 Ιουνίου τη σύσταση για μη απαραίτητα ταξίδια για 10 ευρωπαϊκές χώρες (Βέλγιο, Γαλλία, Ελλάδα, Ισλανδία, Ιταλία, Κροατία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Ελβετία και Ισπανία).

RevitUp – Digital & Revenue Management

Αυτή τη στιγμή, ο Apollo πουλάει ταξίδια σε τέσσερις προορισμούς στην Ελλάδα: Κρήτη με 181 ξενοδοχεία, Ρόδος με 62 ξενοδοχεία, Πάργα με 42 ξενοδοχεία και Λευκάδα με 16 ξενοδοχεία, ενώ το αρχικό του (προ κορονοϊού) πρόγραμμα περιελάμβανε 36 συνολικά προορισμούς (Σαντορίνη με 46 ξενοδοχεία, Κέρκυρα με 23 ξενοδοχεία, Κως με 30 ξενοδοχεία κ.ά.), αλλά είναι άγνωστο αν θα υπάρξουν πτήσεις για όλους, καθώς θα εξαρτηθεί από τη ζήτηση.

Μετά το «άνοιγμα» της Σουηδίας αναμένεται να ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες σκανδιναβικές χώρες, γεγονός πολύ σημαντικό, αφού αποτελούν σημαντική «δεξαμενή» του ελληνικού τουρισμού. Μόνο στην Κρήτη οι Σκανδιναβοί τουρίστες είναι λίγο λιγότεροι από 1.000.000.

 

Πηγή: www.patris.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post