Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Singapore Airlines & Scoot έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία από το Skytrax

Η Singapore Airlines και η Scoot – η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους του Ομίλου της Singapore Airlines – έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία 5 Αστέρων από το διεθνή οργανισμό αξιολόγησης αεροπορικών εταιρειών Skytrax για τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας που τηρούν για τον Covid-19.

Η Scoot είναι ο πρώτος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους στον κόσμο που λαμβάνει τη βαθμολογία 5 Αστέρων σε αυτήν την κατηγορία από τον Skytrax.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο Skytrax αξιολόγησε πάνω από 190 πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής των Singapore Airlines και Scoot.

Η Singapore Airlines και η Scoot έχουν εφαρμόσει μέτρα ευρείας κλίμακας για την ενίσχυση της υγιεινής και της ασφάλειας των πελατών και του προσωπικού τους και τη διασφάλιση του υψηλότερου επιπέδου φροντίδας, σε όλα τα στάδια του ταξιδιού.

Έχουν επίσης εισαγάγει καινοτόμες ψηφιακές λύσεις για να βελτιώσουν την ταξιδιωτική εμπειρία, να μετριάσουν τους κινδύνους μετάδοσης του Covid-19.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Lee Lik Hsin, Εμπορικός Αντιπρόεδρος της Singapore Airlines δήλωσε:

«Η Singapore Airlines έχει αναγνωριστεί εδώ και πολύ καιρό για τα κορυφαία προϊόντα της και τη βραβευμένη εξυπηρέτηση πελατών. Σήμερα, τα παγκόσμιας κλάσης πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας αποτελούν επίσης αναπόσπαστο μέρος της δέσμευσής της καθώς σταδιακά ξαναχτίζουμε το δίκτυό μας και καλωσορίζουμε τους πελάτες πίσω στις πτήσεις μας».

Ο Campbell Wilson, CEO της Scoot, δήλωσε:

«Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε τον πρώτο αερομεταφορέα χαμηλού κόστους στον κόσμο που του απονεμήθηκε η βαθμολογία 5 Αστέρων από τη Skytrax. Αυτό το επίτευγμα επιβεβαιώνει τη δέσμευση και τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο και παρέχει στους πελάτες μας πρόσθετη διαβεβαίωση».

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media