Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Ο σημαντικός ρόλος του συνεδριακού τουρισμού την «επόμενη μέρα»

 

Ο Πρόεδρος του JMIC – Joint Meetings Industry Council – Kai Hattendorf, μίλησε για τη θέση του συμβουλίου αυτή την κρίσιμη ώρα για τον κλάδο, τις συνέπειες του COVID 19 στην παγκόσμια αγορά των συνεδρίων και των εκθέσεων και το σημαντικό ρόλο των meetings στις εθνικές οικονομίες την επόμενη μέρα.

Ο κ. Hattendorf κάλεσε τις κυβερνήσεις και τους φορείς που πλαισιώνουν τον κλάδο, καθώς και όλους τους stakeholders να στηρίξουν τη βιομηχανία των συνεδρίων (meetings industry) σε παγκόσμιο επίπεδο, να προβούν σε μέτρα που θα στηρίξουν τον κλάδο, καθώς και να είναι σε ετοιμότητα να ενεργοποιήσουν άμεσα δράσεις αποκατάστασης του κλάδου, που με τη σειρά του μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην αναβίωση από την παγκόσμια αυτή κρίση.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Οι συναντήσεις, τα συνέδρια και οι εκθέσεις θα διαδραματίσουν κρίσιμο ρόλο στην οικονομική ανάκαμψη, γεγονός που είναι απαραίτητο να λάβουν υπόψη τους οι κυβερνήσεις στις αποφάσεις τους για τα μέτρα στήριξης.

 

Δείτε το video

Σημείωση: Τα παραπάνω αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers – Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων).

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media