Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Condé Nast Traveler: Σημαντικές διακρίσεις για το The Dolli της Grecotel

To ΤΗΕ DOLLI, το πολυτελές ξενοδοχείο, που άνοιξε τις πόρτες του στις αρχές του χρόνιου στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας από τη Grecotel, κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις από το ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveler.

Οι αναγνώστες του το ανέδειξαν ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης και το τοποθετούν στην κορυφή των καλύτερων ξενοδοχείων στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας τη μοναδική του αισθητική ταυτότητα και την ποιότητα φιλοξενίας που προσφέρει.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι συντάκτες του Condé Nast Traveler επέλεξαν το ΤΗΕ DOLLI ως το νο. 1 καλύτερο ξενοδοχείο στην Αθήνα, συγκαταλέγοντας το σε μια εκλεκτή λίστα ξενοδοχείων παγκοσμίως και καθιστώντας το ως ένα επιδραστικό διεθνές σημείο αναφοράς.

Με σήμα κατατεθέν την ομορφότερη θέα στην Αθήνα, το ΤΗΕ DOLLI αγκαλιάζει ανεμπόδιστα τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και ατενίζει σε απόσταση αναπνοής την Πλάκα και τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία.

Ο όμιλος Grecotel επένδυσε στο λαμπρό διατηρητέο Μέγαρο Καλλιμασιώτη του 1925, έργο του σπουδαίου αρχιτέκτονα Ανδρέα Κριεζή που έχει σχεδιάσει και το κτήριο της Βουλής των Ελλήνων, δίνοντάς του μια νέα ζωή με τις προδιαγραφές των πιο σημαντικών ξενοδοχείων στον κόσμο.

Σαράντα έξι δωμάτια που μετατρέπονται συνδυαστικά σε ανεξάρτητα pied à terre και διαμερίσματα, λουσμένα στο Αθηναϊκό φως, περικλείουν τη ζωντανή ενέργεια, την ασύγκριτη ιστορία, το συναίσθημα και το πνεύμα της πόλης.

Το όραμα του ομίλου Grecotel ήταν ο σεβασμός στον ιστορικό χαρακτήρα του κτηρίου, η διατήρηση πολύτιμων διακοσμητικών στοιχείων του παρελθόντος, αλλά και ο σύγχρονος σχεδιασμός του με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και μια μαγνητική αύρα.

Σε κάθε χώρο του ξενοδοχείου, από το αριστοτεχνικό lobby με ύψος 10 μέτρων, το επιβλητικό Library και το αισθαντικό Bar Secret, μέχρι το Dolli’s, το rooftop restaurant που συνδυάζει την ακαταμάχητη θέα με τις εστέτ γεύσεις και την εντυπωσιακή πισίνα που μοιάζει να αιωρείται πάνω από την Πλάκα, ο επισκέπτης του THE DOLLI συναντά και ανακαλύπτει μια μοναδική σύνθεση σπάνιων έργων τέχνης και αυθεντικών, συλλεκτικών αντικειμένων design και βιώνει τη μοναδική εμπειρία ενός «Hotel to Live» όπως είναι η υπογραφή του.

Το THE DOLLI συνδέει περήφανα το παρελθόν και το μέλλον, εμπνέει δημιουργικά με την αισθητική του, γοητεύει με την ουσιαστική του πολυτέλεια.

Επιπλέον, κατάφερε από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του να ορίσει μια νέα κουλτούρα στο φάσμα του hoteling που αναγνωρίζεται διεθνώς και αφήνει το δικό του αυθεντικό αποτύπωμα στο luxury travel industry, έχοντας την υπογραφή και παρακαταθήκη φιλοξενίας του ομίλου Grecotel.

 

ΤΗΕ DOLLI

Μητροπόλεως 49, Αθήνα

www.thedolli.com