Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

Σημαντικές διακρίσεις για Sani Resort και Ikos Resorts στα Travelers’ Choice Awards 2020

Για άλλη μία χρονιά το Sani Resort και τα Ikos Resorts αναδείχθηκαν κορυφαία θέρετρα του κόσμου, κερδίζοντας σημαντικές διακρίσεις σε συνολικά 15 κατηγορίες των TripAdvisor’s Travelers’ Choice™ Awards 2020, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στο χώρο του παγκόσμιου τουρισμού. 

Συγκεκριμένα, το Ikos Dassia αναγνωρίζεται ως το καλύτερο All-Inclusive ξενοδοχείο παγκοσμίως (All-Inclusive Resort in the World #1), ενώ το Ikos Olivia (φωτογραφία) έρχεται αμέσως μετά καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία.

Επιπλέον, το Porto Sani, Sani Dunes, Sani Beach, Sani Asterias και Ikos Oceania βρίσκονται μεταξύ των 25 καλύτερων ξενοδοχείων για στην Ελλάδα (Top 25 Luxury Hotels, Greece καταλαμβάνοντας την πρώτη δεκάδα), ενώ το Porto Sani βρίσκεται δεύτερο και έκτο ανάμεσα στις δέκα καλύτερες επιλογές για οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα και Ευρώπη.

Βασισμένα αποκλειστικά στις εντυπώσεις και την κριτική εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, τα TripAdvisor’s Travelers’ Choice™ Awards, τα οποία απονέμονται φέτος για 18η φορά, αναγνωρίζονται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες της ποιότητας ενός τουριστικού προορισμού.  

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Δημήτρης Κοντός, COO Sani/Ikos δήλωσε:

«Σε μία τόσο κρίσιμη χρονιά, οι επισκέπτες, οι οποίοι επέλεξαν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία διακοπών που προσφέρει το Sani Resort και τα Ikos Resorts, μας τίμησαν με εξαιρετικές κριτικές, αναδεικνύοντας τα συγκροτήματα του Oμίλου Sani/Ikos ως δύο από τα κορυφαία θέρετρα στον κόσμο, γεγονός που μας γεμίζει περηφάνεια και μας δίνει το απαραίτητο κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση την προσπάθειά μας να διατηρηθούμε στην κορυφή. Ισχυρό σύμμαχο σε όλη αυτήν την προσπάθεια φέτος αποτέλεσαν και αποτελούν τα ενδελεχή μέτρα προστασίας της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού μας.

Τα πρωτόκολλα #OnlyatSani για το Sani Resort και Infinite Care Protocol™ για τα Ikos Resorts  εξειδικεύονται στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας. Οι διακρίσεις αυτές, είναι μια επιπλέον σημαντική αναγνώριση παγκοσμίου κύρους της δέσμευσης φιλοξενίας και ασφαλών διακοπών στην Ελλάδα και στα Sani Resort και Ikos Resorts ειδικότερα. Φυσικά, πίσω απ΄όλες τις διακρίσεις βρίσκονται οι άνθρωποί μας, στους οποίους και αξίζουν τα εύσημα». 

 

Σχετικά με το SANI/IKOS GROUP

Το SANI/IKOS Group είναι ένας καινοτόμος, γρήγορα αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός Όμιλος. 

Μέσω των εμπορικών σημάτων του, SANI RESORT & ΙΚΟS RESORTS, o Όμιλος λειτουργεί εννέα μοναδικά, ιδιόκτητα resorts στη Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω, τα οποία συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων resort πολυτελείας στον κόσμο. 

Ο Όμιλος αναπτύσσει τα παραπάνω εμπορικά σήματα στην Ελλάδα μέσω της LBRI, η οποία ιδρύθηκε το 2016, με έδρα το Λουξεμβούργο.

Τη διοίκηση της LBRI ασκούν ως co-managing partners οι Σταύρος Ανδρεάδης, Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin με κύριους μετόχους τους Σταύρο και Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin, Oaktree Capital Management LP, Goldman Sachs Asset Management, Hermes GPE και επενδυτικά κεφάλαια.

Στόχος του ομίλου SANI/IKOS GROUP μέσω της LBRI, είναι η επέκταση της Ikos Resorts σε υψηλού προφίλ τοποθεσίες στην Ελλάδα, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική κοινωνία και τηρώντας τις δεσμεύσεις του ομίλου για ξενοδοχειακές μονάδες που χαρακτηρίζονται από σεβασμό στο περιβάλλον, κατανάλωση τοπικών προϊόντων και δημιουργία μεγάλου αριθμού θέσεων απασχόλησης, καθώς συνεχίζει να ηγείται της κατηγορίας του.

Παράλληλα, ο Όμιλος υλοποιεί ένα φιλόδοξο αναπτυξιακό πρόγραμμα ανάπτυξης του εμπορικού σήματος IKOS στην Ιβηρική Χερσόνησο, με το νέο IKOS ANDALUSIA, το δέκατο ιδιόκτητο ξενοδοχειακό συγκρότημα και το πρώτο εκτός ελληνικών συνόρων για τον Όμιλο, το οποίο θα λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2021 στην Marbella/Estepona της Ισπανίας.

Ο Όμιλος αναπτύσσει στο εξωτερικό το εμπορικό σήμα IKOS RESORTS, μέσω franchise της LBRI με την εταιρεία Ιkos International SCA,  η οποία ιδρύθηκε το 2018.

Τη διοίκηση της Ikos International SCA ασκούν ως co-managing partners οι Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και Mathieu Guillemin, με κύριους μετόχους τους Ανδρέα Ανδρεάδη, Mathieu Guillemin και Goldman Sachs Asset Management, Oaktree Capital Management LP και Hermes GPE. 

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media