Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Σημαντικές διακρίσεις για τη Louis Hotels στα Cyprus Tourism Awards

Δύο σημαντικές διακρίσεις κατάφερε να αποσπάσει η Louis Hotels στα 1α Cyprus Tourism Awards σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 8 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Η Louis Hotels, o οργανισμός που είναι συνώνυμος με την εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας έλαβε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Recruiting, Rewarding & Developing talent».

Η εν λόγω κατηγορία αφορά τον εντοπισμό, την ανάδειξη και την επιβράβευση μέσω επαγγελματικών ευκαιριών, νεαρών ταλέντων που θέλουν να ασχοληθούν με τον ξενοδοχειακό τομέα. Με το καινοτόμο διαδικτυακό show μαγειρικής Kitchen Stars, η Louis Hotels ανέδειξε το ταλέντο και το πάθος των νεαρών διαγωνιζόμενων στην κουζίνα καθώς και την αγάπη τους για τη μαγειρική τέχνη.

Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να εργοδοτηθεί για τουλάχιστον ένα χρόνο και να εξελίξει το ταλέντο του δίπλα στους κορυφαίους σεφ της Louis Hotels στα ξενοδοχεία της σε Κύπρο, Κρήτη, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και τη Μύκονο.

Η Louis Hotels απέσπασε επίσης χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «City and Business Hotel» για το ξενοδοχείο Hilton Park, Nicosia. To πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας της Κύπρου, λίγο διάστημα πριν του απονεμηθεί και το 5ο αστέρι λαμβάνει άλλη μια σημαντική διάκριση.

Συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές, το Hilton Park, Nicosia προσφέρει όλα όσα θέλει ο απαιτητικός επισκέπτης. Μετά την ολοκλήρωση των δύο φάσεων ανακαίνισης το Hilton Park, Nicosia επιστρέφει ανανεωμένο, ενώ έχει εξασφαλίσει για τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια την επωνυμία Hilton.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram

Post Tags
Share Post