Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Shila Athens: Κατοικία της δεκαετίας του 1920 στο Κολωνάκι μετατράπηκε σε μικρό boutique ξενοδοχείο

Η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων (real estate) AUM, η οποία ιδρύθηκε το 1995 από δύο Ισραηλινούς επιχειρηματίες στη Νέα Υόρκη, «επεκτάθηκε» στον τομέα της φιλοξενίας στην Ελλάδα.

Η πρώτη της επένδυση αφoρά τη μετατροπή κτηρίου 550 τ.μ., που κατασκευάστηκε στο τέλος της δεκαετίας του 1920 στο Κολωνάκι, στο boutique ξενοδοχείο Shila Athens και η δεύτερη προβλέπει τη μετατροπή εξαώροφου κτηρίου 1.300 τ.μ. στο Μοναστηράκι στο boutique ξενοδοχείο MONA Athens, με rooftop που προσφέρει εντυπωσιακή θέα προς την Ακρόπολη.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Τo Shila, που βρίσκεται στην οδό (πεζόδρομος) Μαντζάρου 10 στο Κολωνάκι και διαθέτει έξι σουίτες, έρχεται να επαναπροσδιορίσει την έννοια του boutique hotel.

Εξισορροπώντας στοιχεία του παρελθόντος και του παρόντος, χωρίς να αλλοιώνεται το ύφος και ο χαρακτήρας της παλιάς κατοικίας, οι έξι σουίτες αποπνέουν μια ξεχωριστή ταυτότητα, με κοινό γνώρισμα την αίσθηση πολυτελούς απλότητας και αισθησιακής γοητείας.

Κάθε αντικείμενο έχει επιλεχθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια και φέρει μαζί του μία μικρή ιστορία, προσωπική και ξεχωριστή ταυτόχρονα.

Επιπλέον, το Shila διαθέτει roof garden, πυκνόφυτο κήπο, κομψή σάλα με ρουστίκ τοίχους, μωσαϊκό πάτωμα της δεκαετίας του ’20, vintage επίπλωση, ατμοσφαιρικό φωτισμό και ένα κλασικό πιάνο Strauss, αλλά και προσωπικές γωνιές ανάγνωσης και υπόγειο που θα είναι διαθέσιμο για προβολές ταινιών και εικαστικές παρεμβάσεις.

 

Φωτογραφίες: www.shila-athens.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media