Παρασκευή 3 Μαϊου 2024

Σχέδια για μεγάλη τουριστική επένδυση στη Λήμνο

HOTEL2

 

Mεγάλη τουριστική επένδυση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί σε έκταση περίπου 817 στρεμμάτων στη Λήμνο, με σκοπό τη δημιουργία πολυτελούς σύνθετου τουριστικού καταλύματος δυναμικότητας 597 κλινών, που θα περιλαμβάνει ξενοδοχείο 5 αστέρων, τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες και ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας.

ΤΟ κεντρικό κτήριο θα περιλαμβάνει μπαρ, εστιατόριο, καταστήματα, πισίνες, δωμάτια και σουίτες. Κοντά στο κεντρικό κτήριο θα αναπτυχθούν 37 κτίσματα επιπλωμένων διαμερισμάτων, ενώ νοτιότερα θα δημιουργηθούν 40 διώροφες επιπλωμένες τουριστικές κατοικίες.

Το κέντρο θαλασσοθεραπείας δυναμικότητας 100 θέσεων θα αποτελεί ξεχωριστό τμήμα του κεντρικού κτηρίου, ενώ κοντά στην ακτή θα δημιουργηθεί Beach bar περίπου 200 τ.μ.

Η έκταση βρίσκεται στη νότια ακτή της Λήμνου, στην περιοχή Πεσπαριάνα Φακός και απέχει περίπου 19 χλμ. από το αεροδρόμιο.

Το έργο θα αναπτυχθεί από την «Ηλίας Γ. Μπαρμπαλιάς – Κτίρια Ειδικών Κατασκευών» και τη Zoniro A.E. H «Hλίας Μπαρμπαλιάς – Κτίρια Ειδικών Κατασκευών» δραστηριοποιείται 42 χρόνια, κυρίως στο χώρο των επαγγελματικών κτιρίων υψηλών προδιαγραφών, ενώ η Zoniro είναι εταιρεία ανάπτυξης μεγάλων τουριστικών επενδύσεων, που αναπτύσσει τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Dolphin Capital Investors (Amanzoe και Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι).

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο του Στάθη Κουσουνή στο kathimerini.gr

 

Post Tags
Share Post