Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

ΣΕΤΚΕ: Ταξιδεύει στο Λονδίνο για τη WTM το «Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου»

 

Το «ντεμπούτο» του στις διεθνείς τουριστικές αγορές κάνει το «Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου», με την παρουσίαση του προγράμματος σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market 2018.

Το πρόγραμμα, που συνιστά μία πρωτοβουλία της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ), σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, στο εστιατόριο «Sky 23» του Hilton London Metropole.

Στην παρουσίαση του προγράμματος «Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου» θα παραστούν εκπρόσωποι κορυφαίων τουριστικών οργανισμών και φορέων, ενώ το γεγονός θα καλύψουν δημοσιογράφοι από ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, που θα παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα δρώμενα στην έκθεση τουρισμού του Λονδίνου.

Οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, το οποίο εντάσσεται υπό την «ομπρέλα» του φιλόδοξου προγράμματος «Καλάθι Πρωινού» της ΣΕΤΚΕ, που στόχο έχει τη διασύνδεση του πρωτογενή τομέα, με τη γαστρονομία και τον τουρισμό.

Ακόμη, θα μπορούν να δοκιμάσουν παραδοσιακές συνταγές της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, τις οποίες θα ετοιμάσουν σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, χρησιμοποιώντας αγνά προϊόντα της περιοχής και τις καλύτερες πρώτες ύλες, από τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας