Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ο ΣΕΤΕ συμμετέχει στο 100% Hotel Show | The Online Edition

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ο σημαντικότερος οργανισμός προώθησης των συμφερόντων του ελληνικού τουριστικού κλάδου, συμμετέχει στο 100% Hotel Show | The Online Edition και θα συναντήσει on camera ξενοδόχους και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς.

Το 100% Hotel Show αποτελεί μία από τις δυναμικότερες εκθέσεις για Ξενοδοχεία και η φετινή του Online διοργάνωση αναμένεται να αποτελέσει μία σημαντική καινοτομία, που θα γεφυρώσει την επικοινωνία μεταξύ των Ξενοδόχων και της Αγοράς Τουρισμού.

Ο ΣΕΤΕ, ο σημαντικότερος οργανισμός προώθησης των συμφερόντων της Τουριστικής αγοράς, συμμετέχει στο φετινό 100% Hotel Show | The Online Edition, με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου σε σχέση με τα προγράμματα που διαθέτει, αλλά και τις δράσεις του.

Οι Ξενοδόχοι και οι Επαγγελματίες που θα επισκεφθούν την Online Έκθεση θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του ΣΕΤΕ και να διερευνήσουν τις προοπτικές ένταξής τους στα μέλη του.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τις δράσεις του Συνδέσμου, αλλά και τα εργαλεία που παρέχει στην Τουριστική Αγορά.

Το κοινό που επιθυμεί να επικοινωνήσει με τα στελέχη του ΣΕΤΕ μπορεί να κλείσει ραντεβού μέσα από το ειδικό προφίλ εκθέτη, ενώ τις ημέρες της έκθεσης θα μπορεί να συνδεθεί άμεσα με τους εκπροσώπους του on Camera.

Το 100% Hotel Show | The Online Edition θα διεξαχθεί στις 23 – 27 Νοεμβρίου στο www.hotelshow.gr, ενώ το κοινό μπορεί ήδη να κλείνει ραντεβού με τους εκθέτες σε αυτό το link.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο +30 2109408714 ή στο info@hotelshow.gr.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media