Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

Σεμινάρια για τον τομέα των ξενοδοχείων από την TÜV HELLAS

Μια σειρά από εξαιρετικά επίκαιρα αλλά και καινοτόμα σεμινάρια, προσαρμοσμένα στις νέες ανάγκες των στελεχών, αλλά και των επιχειρήσεων προσφέρει η TÜV HELLAS (TÜV NORD) για το τρίτο τετράμηνο του 2020.

Καθώς η πανδημία έχει φέρει τεκτονικές αλλαγές στο επιχειρείν, στους χώρους εργασίας αλλά και στην καθημερινότητα, η ανάγκη για εκπαίδευση και κατανόηση των νέων δεδομένων είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Έτσι, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) και σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες της χώρας, έρχεται να «απαντήσει» στις προκλήσεις που φέρνει ο κορονοϊός με στοχευμένα σεμινάρια και εκπαιδεύσεις.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Παράλληλα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα των ξενοδοχείων και της φιλοξενίας, πραγματοποιώντας μια σειρά από σεμινάρια που αφορούν τόσο τη λειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων όσο και την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων που επέβαλλε ο κορονοϊός, όπως:

– Εκπαίδευση Διευθυντών & Προϊσταμένων Τμημάτων για την Εφαρμογή Υγειονομικών Πρωτοκόλλων Ξενοδοχείων (07/09 – Αθήνα)

– Ξενοδοχειακό Management στην μετα- covid-19 εποχή (24/09 – Αθήνα, 02/10 – Ρόδος και 16/10 Κρήτη)

– ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ MANAGEMENT (05/10 – Αθήνα)

– Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ (12/11 – Αθήνα)

Επιπλέον, με εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις, δίνει την απαραίτητη γνώση για τα νέα δεδομένα στην αγορά, όπως για παράδειγμα την ηλεκτρονική τιμολόγηση, την προστασία δεδομένων (data protection), αλλά και τη διαχείριση και ικανοποίηση των πελατών σε δύσκολες συνθήκες.

Σημειώνεται ότι τα σεμινάρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποιούνται κατά περίπτωση τόσο με φυσική παρουσία όσο και online, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι αλλά και να τηρηθούν πλήρως τα προβλεπόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων του Γ’ Τετραμήνου του 2020 είναι διαθέσιμο ΕΔΩ.

H Κονδυλία Κοντογιάννη Διευθύντρια Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) τονίζει σχετικά:

«Οι πρωτοφανείς συνθήκες που φέρνει η πανδημία αλλάζουν εντελώς τον τρόπο αλλά και τις ανάγκες για εκπαίδευση και δια βίου μάθηση. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αφουγκράστηκε άμεσα τα νέα δεδομένα, προσφέροντας από την πρώτη κιόλας στιγμής πλήθος νέων σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων -πολλά εκ των οποίων δωρεάν- προκειμένου να σταθεί στο πλάι των συνεργατών της.

Έτσι και στο Γ’ Τετράμηνο του 2020 έχουμε ενισχύσει και ανανεώσει τη θεματολογία των σεμιναρίων μας, ανταποκρινόμενοι στα δεδομένα της πανδημίας, διατηρώντας άσβεστο το πάθος μας για ποιοτική και ουσιαστική εκπαίδευση».

 

Σχετικά με την TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.

Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο της Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media