Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Selina Centavrus Pelion: Στη Μακρυνίτσα Πηλίου το πρώτο ξενοδοχείο της Selina Hotels στην Ελλάδα

Η διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων Selina, με έδρα τον Παναμά, που έχει αναπτυχθεί λειτουργώντας ιδιαίτερα ξενοδοχεία στην κεντρική και στη νότια Αμερική, αλλά και στη Λισαβώνα και το Πόρτο της Πορτογαλίας, θα λειτουργήσει το πρώτο της ξενοδοχείο στη χώρα μας, το Selina Centavrus Pelion, που θα διαθέτει 22 δωμάτια με 68 κρεβάτια, στη Μακρυνίτσα του Πηλίου.

H Μακρυνίτσα είναι γνωστή ως το «μπαλκόνι του Πηλίου», καθώς προσφέρει άπλετη θέα προς τον Παγασητικό κόλπο και τo Βόλο.

Επιπλέον, η Selina έχει ήδη νοικιάσει εγκαταλελειμμένο κτήριο της δεκαετίας του ’70 στη διασταύρωση των οδών Βαλαωρίτου και Ορφανίδου (δίπλα στην οδό Εγνατία και στα Λαδάδικα), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να το μετατρέψει σε ξενοδοχείο.

Δωμάτιο του Selina Lisbon

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που αναρτήθηκαν πριν από αρκετούς μήνες σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, η διοίκηση της Selina, ήταν σε συζητήσεις για την ενοικίαση κτηρίου στο κέντρο της Αθήνας και είχε επαφές για ακίνητα σε όλη τη χώρα, με σκοπό να λειτουργήσει τουλάχιστον 10 – 12 ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στο Instagram