Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Selected Hideaways: Συμμετοχή στην Xenia 2022

H Selected Hideaways (www.selectedhideaways.com) ενημερώνει τους φίλους και συνεργάτες για τη συμμετοχή της στην Xenia, που θα πραγματοποιηθεί 26 – 28 Νοεμβρίου 2022.

Οι εκπρόσωποι της S.H θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν στο Hall 1 – E25 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo με ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων σχετικά με όλες τις σύγχρονες τάσεις, τις προτεινόμενες λύσεις για τη βέλτιστη διαχείριση των επιχειρήσεων τους.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σε περίπτωση που θα θέλατε να κανονίσετε μια συνάντηση με εκπρόσωπο της S.H μπορείτε να στείλετε e-mail στο: info@selectedhideaways.com

Η Selected Hideaways είναι μια ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων με επικέντρωση στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών προτάσεων και λύσεων προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και βιλών.

Δημιουργεί μια στρατηγική η οποία βοηθάει στο να προβλέπει τις προκλήσεις της αγοράς και χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες και δεξιότητες που συμβάλλουν στην κερδοφορία της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

Παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις και προσαρμόζει τις ανάγκες της εταιρείας με βάση την εποχικότητα και την αλληλεπίδραση με το κοινό – στόχο, εφαρμόζοντας πάντα την πιο αποτελεσματική στρατηγική για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις, κλείνοντας ωφέλιμες συμφωνίες με μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία και επιχειρηματίες του τουρισμού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαμορφώνει την εταιρική εικόνα του ξενοδοχείου και την προβάλλει στοχεύοντας σε κάθε χώρα ξεχωριστά.

Η Selected Hideaways έχει μια αξιόλογη συλλογή από ξενοδοχεία σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό στη Μεσόγειο.

Τέλος, αναγνωρίζει ότι οι τιμές του διαδικτύου είναι παρόμοιες με εκείνες στο χρηματιστήριο και κυμαίνονται καθημερινά.

Ως εκ τούτου, η Selected Hideaways δεσμεύεται για συνεχή παρακολούθηση των τιμών και των αλλαγών που προκύπτουν, διασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες της.

Τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της Selected Hideaways σημείωσαν εντυπωσιακές επιδόσεις το 2022 και ανανεώνουν τις συνεργασίες τους για το 2023, ενώ είναι ήδη έντονο το ενδιαφέρον ξενοδοχείων που αναζητούν μια ομάδα που μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα.

Οι προβλέψεις της Selected Hideaways για την επόμενη τουριστική σεζόν του είναι θετικές.

Οι προκρατήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από το τέλος του φετινού καλοκαιριού και δείχνουν ήδη τα θετικά και αισιόδοξα μηνύματα της ζήτησης για την Ελλάδα, αλλά και για τα ξενοδοχεία που έχει στο portfolio η Selected Hideaways.

Οι επαφές των εκπροσώπων της εταιρείας στη WTM στο Λονδίνο, τους έδωσαν την επιβεβαίωση ότι θα ακολουθήσει μια πολύ αισιόδοξη χρονιά για την Ελλάδα.

Τα ελληνικά νησιά, αλλά και η Αθήνα αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες και οι υψηλές υπηρεσίες της εταιρείας οδηγούν στην αύξηση των κρατήσεων.