Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

H Selected Hideaways συμμετέχει στο 100% Hotel Show

H Selected Hideaways ενημερώνει τους φίλους και συνεργάτες για τη συμμετοχή της στην έκθεση 100% Hotel Show που θα πραγματοποιηθεί 18 – 21 Νοέμβριου 2022.

Οι εκπρόσωποι της S.H θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν στο booth Α64a με ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων σχετικά με όλες τις σύγχρονες τάσεις, τις προτεινόμενες λύσεις για τη βέλτιστη διαχείριση των επιχειρήσεων τους.

H 100% Hotel Show αποτελεί ιδανικό μέρος ενημέρωσης και συνάντησης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Σε περίπτωση που θα θέλατε να κανονίσετε μια συνάντηση με εκπρόσωπο της S.H μπορείτε να στείλετε e-mail στο: info@selectedhideaways.com

Η Selected Hideaways είναι μια ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων με επικέντρωση στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών προτάσεων και λύσεων προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και βιλών.

Σύμφωνα με τη Selected Hideaways:

«Δημιουργούμε μια στρατηγική η οποία βοηθάει στο να προβλέπουμε προκλήσεις της αγοράς, χρησιμοποιούμε νέες τεχνολογίες και δεξιότητες που συμβάλλουν στην κερδοφορία της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και προσαρμόζουμε τις ανάγκες της εταιρείας με βάση την εποχικότητα και την αλληλεπίδραση με το κοινό – στόχο, εφαρμόζοντας πάντα την πιο αποτελεσματική στρατηγική για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Συμμετέχουμε σε διεθνείς εκθέσεις, κλείνοντας ωφέλιμες συμφωνίες με μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία και επιχειρηματίες του τουρισμού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαμορφώνουμε την εταιρική εικόνα του ξενοδοχείου, και την προβάλλουμε στοχεύοντας σε κάθε χώρα ξεχωριστά.

Έχουμε μια αξιόλογη συλλογή από ξενοδοχεία σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό μας στη Μεσόγειο.

Τέλος, αναγνωρίζουμε ότι οι τιμές του διαδικτύου είναι παρόμοιες με εκείνες στο χρηματιστήριο και κυμαίνονται καθημερινά.

Ως εκ τούτου, δεσμευόμαστε για συνεχή παρακολούθηση των τιμών και των αλλαγών που προκύπτουν, διασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας.

Τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της Selected Hideaways σημείωσαν εντυπωσιακές επιδόσεις το 2022 και ανανεώνουν τις συνεργασίες τους για το 2023, ενώ είναι ήδη έντονο το ενδιαφέρον ξενοδοχείων που αναζητούν μια ομάδα που μπορεί να εγγυηθεί για το αποτέλεσμα.

Οι προβλέψεις μας για την επόμενη τουριστική σεζόν του είναι θετικές. Οι προκρατήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη από τα τέλη του φετινού καλοκαιριού και δείχνουν ήδη τα θετικά και αισιόδοξα μηνύματα της ζήτησης για την Ελλάδα, αλλά και για τα ξενοδοχεία που έχουμε στο portfolio μας.

Ακόμη και οι επαφές που κάναμε στην WTM μας έδωσαν την επιβεβαίωση ότι θα ακολουθήσει μια πολύ αισιόδοξη χρονιά για την Ελλάδα.

Τα ελληνικά νησιά, αλλά και η Αθήνα αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες και οι υψηλές υπηρεσίες της εταιρείας μας οδηγούν στην αύξηση των κρατήσεων».