Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Η Selected Hideaways (www.selectedhideaways.com) αποτελεί μια χαρακτηριστική περίπτωση business Success Story στη διαχείριση ξενοδοχείων & βιλλών στην Ελλάδα, εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων με επικέντρωση στην παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών προτάσεων και λύσεων προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και επενδυτές.

Η εταιρεία δημιούργησε μια στρατηγική, η οποία βοηθάει στο να προβλέπει προκλήσεις της αγοράς, χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες και δεξιότητες που συμβάλλουν στην κερδοφορία της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ενδεικτικό των υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει είναι το γεγονός ότι πάνω από το 90% των επιχειρηματιών με τους οποίους συνεργάζεται, ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Άλλωστε, η δημιουργία ισχυρών ανθρωπίνων δεσμών και σχέσεων αμοιβαίου οφέλους βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας, η οποία αναπτύσσεται, αξιοποιώντας τη δύναμη της από στόμα σε στόμα επικοινωνίας (word-of-mouth).

Ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης καταγράφει η ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων και βιλών Selected Hideaways.

Η S.H. υπογράφει νέες συνεργασίες για το 2023 δημιουργώντας portfolio με δυνατά brand names και νέα καταλύματα τα οποία θα λειτουργήσουν για πρώτη φορά το 2023.

Η ομάδα της S.H. καλοσωρίζει το Oscar Beach front Suites & Theano Cave Suites & Villas. 

Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέες συνεργασίες για το 2023.

Η Selected Hideaways αναλαμβάνει την απομακρυσμένη διαχείριση μικρών και ιδιαίτερων τουριστικών μονάδων όπως και μεμονωμένων ξεχωριστών τουριστικών κατοικιών (βίλες), με σκοπό να εξασφαλίσει τη μέγιστη αύξηση κέρδους σε συνδυασμό με τη μέγιστη αύξηση ικανοποίησης του πελάτη, καθώς εξειδικεύεται στο Revenue Management (δηλαδή στη διαχείριση των πωλήσεων/Sales) και στη διαχείριση κρατήσεων.

Παρέχει στους συνεργάτες της δυνατή παρουσία σε 14 διεθνείς εκθέσεις στο εξωτερικό και πραγματοποιεί παρουσίαση των καταλυμάτων για τη δημιουργία νέων συνεργασιών με διεθνή τουριστικά πρακτορεία.

Στόχος της είναι να επιτύχει τη μέγιστη αύξηση των πωλήσεων -δηλαδή αύξηση του τζίρου του καταλύματος- δημιουργώντας αρχικά την κατάλληλη online/offline παρουσία του σε όλα τα κανάλια.

Στη συνέχεια, παρακολουθώντας επισταμένως το συνολικό ανταγωνιστικό φάσμα της εκάστοτε αγοράς, εκτελεί με τεράστια ακρίβεια καθημερινή δυναμική τιμολόγηση, η οποία αποφέρει συνήθως γεωμετρική αύξηση των πωλήσεων.

Παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις και προσαρμόζει τις ανάγκες της εταιρείας με βάση την εποχικότητα και την αλληλεπίδραση με το κοινό – στόχο, εφαρμόζοντας πάντα την πιο αποτελεσματική στρατηγική για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Τέλος, αναγνωρίζει ότι οι τιμές του διαδικτύου είναι παρόμοιες με εκείνες στο χρηματιστήριο και κυμαίνονται καθημερινά. Ως εκ τούτου, δεσμεύεται για συνεχή παρακολούθηση των τιμών και των αλλαγών που προκύπτουν, διασφαλίζοντας τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες της.

Η εταιρεία σας προσφέρει μια ποικιλία από συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες ανάπτυξης, υπηρεσίες διαχείρισης ξενοδοχείων και τις πιο δημιουργικές – πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας – στρατηγικές πωλήσεων και μάρκετινγκ.

 

Επικοινωνία: info@selectedhideaways.com ή 6936784133.