Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Η Scoot και η Χρυσή Ακτή στην Αυστραλία «ξανασμίγουν» μετά από δύο χρόνια

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας, η Scoot, η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και θυγατρική της Singapore Airlines με έδρα τη Σιγκαπούρη, επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Χρυσής Ακτής, στην Αυστραλία την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Στις 14 Φεβρουαρίου 2022, οι επιβάτες της πρώτης διεθνούς πτήσης που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Χρυσής Ακτής την τελευταία διετία της πανδημίας είδαν από ψηλά χαραγμένο στην άμμο της παραλίας στο North Burleigh το μήνυμα «Love is in the Air» («Η αγάπη πλανάται στον αέρα»), έλαβαν ένα τρυφερό καλωσόρισμα με γλειφιτζούρια που έγραφαν «Το αεροδρόμιο της Χρυσής Ακτής αγαπάει τη Scoot», καθώς και κουπόνια ελεύθερης εισόδου στο καταφύγιο των κοάλα του Currumbin Wildlife Sanctuary.

 

Δείτε το video

Το δρομολόγιο της Scoot από τη Χρυσή Ακτή προς τη Σιγκαπούρη και αντίστροφα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και προς τους δύο προορισμούς, καθώς πολλοί Αυστραλοί έχουν ένα πραγματικό πάθος για τα διεθνή ταξίδια και αυτή η υπηρεσία θα προσφέρει εύκολη και προσιτή πρόσβαση στη Σιγκαπούρη και από εκεί σε δεκάδες διεθνείς προορισμούς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Scoot, Campbell Wilson, δήλωσε ότι με την πρόσφατη ανακοίνωση για το άνοιγμα των συνόρων της Αυστραλίας, η επανέναρξη της υπηρεσίας Σιγκαπούρης – Χρυσής Ακτής της Scoot δε θα μπορούσε να είχε έρθει σε καλύτερη στιγμή.

«Η επιστροφή της Scoot την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς χάρη στην αεροπορική ξανασμίγουν αγαπημένα πρόσωπα και αναζωπυρώνεται η αγάπη του κόσμου για τα ταξίδια», τόνισε.

Ο Τάκης Δημητρίου, επικεφαλής της Asian Aviation που διαχειρίζεται τις υπηρεσίες της Scoot σε Ελλάδα και Κύπρο αναφέρει ότι η Χρυσή Ακτή έχει αλλάξει και προσφέρει πλέον νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αξιοθέατα για εξερεύνηση.

«Από το θερμό κλίμα και τα μαγευτικά σημεία για κολύμπι μέχρι τις νέες διαδρομές στα θεματικά πάρκα, την ανερχόμενη γαστρονομική σκηνή, τις πολιτιστικές εμπειρίες παγκόσμιας κλάσης και την ενδοχώρα των τροπικών δασών, η Χρυσή Ακτή αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό για το κοινό της Ελλάδας που ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του προς τη μοναδική και μαγευτική Αυστραλία», τονίζει.

 

Σχετικά με τη Scoot

Η Scoot είναι αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που ανήκει στον όμιλο Singapore Airlines.

Ξεκίνησε το ταξίδι της τον Ιούνιο του 2012, ενώ τον Ιούλιο του 2017 συγχωνεύτηκε με την Tigerair Singapore, διατηρώντας την επωνυμία Scoot και ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης.

Η Scoot έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 65 εκατομμύρια ταξιδιώτες και πλέον διαθέτει έναν στόλο 50 υπερσύγχρονων αεροσκαφών Boeing 787 Dreamliner και νεότερων, σύγχρονων αεροσκαφών της οικογένειας Airbus A320.

Το δίκτυο της Scoot αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει 68 προορισμούς σε 15 χώρες στην Ασία – Ειρηνικό και Ευρώπη. Οι επιβάτες της Scoot έχουν τη δυνατότητα εξαργύρωσης και συγκέντρωσης μιλίων KrisFlyer της Singapore Airlines.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post