Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Santorini Experience: Για 6η χρονιά στις 2 – 4 Οκτωβρίου 2020

Η Σαντορίνη θα βρεθεί για 6η συνεχή χρονιά στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητικού χάρτη με το Santorini Experience.

Η κορυφαία διοργάνωση που απέσπασε δύο χρυσά βραβεία στα Sports Marketing Awards 2019 για την ολοκληρωμένη καμπάνια μάρκετινγκ και τον εναλλακτικό αθλητισμό, επιστρέφει στις 2 – 4 Οκτωβρίου 2020.

Θέλοντας να στείλει το δικό της θετικό μήνυμα σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για την Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, η κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού προσκαλεί επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές στον απόλυτο προορισμό, τη Σαντορίνη.

Ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει ένα από τα εφαλτήρια για τη γενικότερη πρόοδο και εξέλιξη, όντας βασικός παράγοντας ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Το 6ο Santorini Experience, ως μια ετήσια συνάντηση κολυμβητών και δρομέων, προτείνει μια πιο αισιόδοξη προοπτική, προωθώντας την άθληση.

Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες σχετικά με τις εκπτώσεις που θα ισχύσουν στις μεταφορές και τις μετακινήσεις στη Σαντορίνη για την περίοδο της διοργάνωσης.

RevitUp – Digital & Revenue Management

 Με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, το Santorini Experience 2020 θα υιοθετήσει μια πιο φιλική προς το περιβάλλον στρατηγική, μέσα από μια eco-friendly προσέγγιση με plastic free ενέργειες στους αγώνες που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Η Σαντορίνη άλλωστε, ακολουθεί μια παγκόσμια στρατηγική για τη βιώσιμη ανάπτυξή της, σεβόμενη τους τομείς του περιβάλλοντος και της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής της.

Σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως, το Santorini Experience θα ενώσει για ακόμα μία χρονιά λαούς και πολιτισμούς, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλων των επισκεπτών και τη διάδοση του μηνύματος της προστασίας του περιβάλλοντος.

Το Santorini Experience θα προσελκύσει για ακόμα μία φορά το παγκόσμιο ενδιαφέρον επαγγελματιών και ερασιτεχνών δρομέων και κολυμβητών που επιθυμούν να απολαύσουν την αθλητική πλευρά του κορυφαίου τουριστικού προορισμού στον κόσμο.

 

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση όσων επιφυλάσσει η φετινή διοργάνωση παρακολουθώντας το teaser video

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές διαδρομές τρεξίματος, πάνω στην Καλντέρα, με θέα τις μαγευτικές εικόνες του ηφαιστείου και φόντο τους οικισμούς Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και Οία.

Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να κολυμπήσουν από το ηφαίστειο έως το παλιό λιμάνι των Φηρών, με την επιβλητική όψη του νησιού μπροστά τους, στον αγώνα 1,5 μιλίου (2,4 χλμ.).

Οι υψηλές θερμοκρασίες του Οκτωβρίου είναι ιδανικές για κολύμβηση και τρέξιμο, παρέχοντας μια αξέχαστη εμπειρία στους αθλητές που θα πάρουν μέρος.

Οι online εγγραφές για τη διοργάνωση άνοιξαν!

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας στις διαδρομές τρεξίματος των 15 χλμ. «Αριστείδης Αλαφούζος» και 10 χλμ. καθώς και στην κολυμβητική διαδρομή του 1,5 μιλίου και εκμεταλλευτείτε την early bird τιμή με έκπτωση 25%. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31/7.

Link εγγραφών: https://www.myrace.gr/event/2408/registrations.html

Το Santorini Experience αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) και της Active Media Group.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.santorini-experience.com

Φωτογραφία: Trail Running @ Santorini Experience (photo by Babis Giritziotis)

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media