Τετάρτη 22 Μαϊου 2024

Santikos Collection: Ανοίγουν το The Alex στην Καστέλλα του Πειραιά και το The Princess Resort στη Σκιάθο

 

Από τον ξενοδοχειακό όμιλο Santikos Collection, ανακοινώθηκε ότι το «The Alex, Monte Kastella», που βρίσκεται στην Καστέλλα του Πειραιά θα επαναλειτουργήσει στις 26 Ιουνίου και το «The Princess Resort», που βρίσκεται στη Σκιάθο θα λειτουργήσει στις 3 Ιουλίου.

 

«The Alex»

Το 4άστερο «The Alex», που αξίζει να σημειωθεί ότι άνοιξε τις «πύλες» του στις 26 Ιουνίου 2019, διαθέτει 33 δωμάτια και μία σουίτα, το all – day cafe & bistrot «The Botanist» στο ισόγειο, το rooftop cafe – restaurant & bar «Nest», που προσφέρει μοναδική θέα προς ένα μεγάλο κομμάτι της Αττικής (Πάρνηθα, Ακρόπολη, Φαληρικός όρμος, Αθηναϊκή ριβιέρα, Σαρωνικός κόλπος) και parking για 20 αυτοκίνητα.

RevitUp – Digital & Revenue Management

«The Princess Resort»

Tο 5άστερο «The Princess Resort», που βρίσκεται μπροστά στην παραλία της Αγ. Παρασκευής της Σκιάθου, διαθέτει 131 δωμάτια και σουίτες, τρία εστιατόρια, τρία bars κ.ά.

 

Santikos Collection

Τα  Santikos Collection είναι ένας οικογενειακός όμιλος που δημιουργήθηκε το 1986 στην Αλόννησο.

Έκτοτε έχουν προστεθεί ακόμα τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες.

Με πάθος και επιμονή δημιουργήθηκε μία αλυσίδα ξενοδοχείων συνδυάζοντας πάντα την κληρονομιά του κάθε τόπου, τον τρόπο ζωής, τον πολιτισμό και την κομψότητα.

Θεωρώντας πως ένα ξενοδοχείο μπορεί να υπάρξει μόνο σε αρμονία με το περιβάλλον και την τοπική κοινότητα αποστολή του ομίλου είναι η προώθηση και η ενίσχυση της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας και των προϊόντων της, εναρμονισμένα με την ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει το κάθε ξενοδοχείο.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media