Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Sani/Ikos: Παρουσίαση του νέου 5άστερου Ikos Kissamos στην Κίσσαμο των Χανίων

Στελέχη του ομίλου Sani/Ikos παρουσίασαν στην Κίσσαμο των Χανίων τα σχέδια της επένδυσης του νέου 5άστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος Ikos Kissamos με περίπου 414 δωμάτια και σχεδόν 1.200 κλίνες, σε έκταση 200 στρεμμάτων (φωτογραφίες) που εξαγόρασε ο όμιλος στον κόλπο της Κισσάμου.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ο Όμιλος προσανατολίζεται, σε ένα μεγάλο και πολυτελές τουριστικό συγκρότημα, με άξονα την ήπια παρέμβαση και το σχεδόν μηδενικό αποτύπωμα για το περιβάλλον.

«Οραματιζόμαστε ένα δίκτυο ήπιας κυκλοφορίας εντός της μονάδας, για πεζούς, ποδήλατα και ηλεκτρικά αμαξίδια. Επίσης, είμαστε σε συνεργασία με το Δήμο Κισάμου, για να ικανοποιήσουμε τυχόν ανάγκες που υπάρχουν, εντός των δυνατοτήτων μας. Στόχος μας είναι να συνδέσουμε τη μονάδα με το οικιστικό συγκρότημα και την πόλη, οδικά και συναισθηματικά», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων από την ομάδα μελετητών της Sani/Ikos.

Την ομάδα συνέθεσαν οι: Γιάννης Τσάρας – αρχιτέκτονας, Λεωνίδας Κυρόπουλος CDO – μέλος Δ.Σ του Ομίλου, Διονύσης Αριστοτελίδης – Σύμβουλος Διοίκησης, υπεύθυνος αδειοδοτήσεων και Λάμπης Παχυγιαννάκης – Διευθυντής Επενδύσεων.

Η κατασκευή του Ikos Kissamos θα ξεκινήσει το 2023 και η έναρξη λειτουργίας του αναμένεται το Μάιο του 2025.

Η συνολική επένδυση του ομίλου Sani/Ikos στην Κρήτη, θα ξεπεράσει τα 125 εκατ. ευρώ, ενώ θα δημιουργηθούν 650 – 700 θέσεις εργασίας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: www.biskotto.gr