Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Όμιλος Sani/Ikos: Ημέρες καριέρας σε πέντε πόλεις

Ο Όμιλος Sani/Ikos, που διαθέτει πάνω από 3.450 δωμάτια και σουίτες σε 12 ιδιόκτητα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ελλάδα και την Ισπανία, στο πλαίσιο της στελέχωσης των ξενοδοχειακών του μονάδων στη Χαλκιδική, Κω και Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές εκδηλώσεις σε πέντε πόλεις για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πως μπορούν να εξελίξουν την καριέρα τους στον ξενοδοχειακό κλάδο.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Συγκεκριμένα, από τις 23 έως και τις 27 Ιανουαρίου 2023, στελέχη του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Sani/Ikos Group θα επισκεφτούν τις πόλεις του Βόλου, της Λάρισας, των Τρικάλων, των Ιωαννίνων και της Κοζάνης για να ενημερώσουν αυτοπροσώπως τους υποψηφίους για τις δυνατότητες εργασίας σε έναν από τους πλέον δυναμικούς και αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους της χώρας με ηγετική θέση στο χώρο του αειφόρου τουρισμού στη Μεσόγειο.

Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν σε θέσεις υποδοχής, μάγειρα, βοηθού μάγειρα, σερβιτόρου, μπάρμαν, λάντζας και καθαριότητας στις ξενοδοχειακές μονάδες του Ομίλου Sani/Ikos μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον στη φόρμα συμμετοχής (δείτε ΕΔΩ), ή να προσέλθουν απευθείας στις κατά τόπους εκδηλώσεις μεταξύ 13:00 – 20:00 ώστε να δώσουν επιτόπου μια πρώτη συνέντευξη γνωριμίας.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των Sani/Ikos Recruitment Days 2023, θα πραγματοποιηθεί σε κάθε πόλη στις 18:00 – 19:30, ένα ενενηντάλεπτο δωρεάν εκπαιδευτικό Masterclass με θέμα «Διαχείριση Αλλαγών στο Σύγχρονο Εργασιακό Περιβάλλον».

Σκοπός του Masterclass είναι να δώσει χρήσιμες οδηγίες για το πως αναπτύσσουμε σημαντικές δεξιότητες όπως η προσαρμοστικότητα και η ανθεκτικότητα ώστε να διαχειριστούμε αποτελεσματικότερα τις αλλαγές σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία AR:PR Communications, η οποία ειδικεύεται σε σεμινάρια ανάπτυξης Δεξιοτήτων Επικοινωνίας

 

Πρόγραμμα Recruitment Days 2023:

ΒΟΛΟΣ: 23/01, Volos Palace Hotel
ΛΑΡΙΣΑ: 24/01, Grecotel Larissa Imperial
ΤΡΙΚΑΛΑ 25/01, Gallery Art Hotel
ΙΩΑΝΝΙΝΑ 26/01, Grand Serai
ΚΟΖΑΝΗ 27/01, Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη

 

Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες.