Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Sani Bee Spot: Το Sani Resort ενισχύει τις βιωματικές & οικολογικές εμπειρίες των επισκεπτών του

Το Sani Resort, που το 2021 – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – αναδείχθηκε «κορυφαίο περιβαλλοντικό συγκρότημα παγκοσμίως» στο θεσμό των World Travel Awards, όπου και έγινε το πρώτο ξενοδοχειακό συγκρότημα με ανθρακική ουδετερότητα στην Ελλάδα, συνεχίζει να προσφέρει εμπειρίες στους επισκέπτες γύρω από τον πυλώνα της βιωσιμότητας.

Το Sani Resort, εγκαινίασε το Sani Bee Spot, το πρώτο και μεγαλύτερο διαδραστικό Bee Spot στην Ελλάδα, στοχεύοντας στην προστασία των μελισσών και άλλων επικονιαστικών εντόμων, φέρνοντας παράλληλα στο επίκεντρο τη σχέση τους με τους ανθρώπους και τα φυτά.

Σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό οργανισμό The Bee Camp, το νέο Sani Bee Spot είναι ένας πρωτοποριακός, φιλικός προς τις μέλισσες κήπος, με επτά διαφορετικούς σταθμούς, αφιερωμένους στον κύκλο ζωής των μελισσών.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Με επικεφαλής τους Eco Guides, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το νέο Bee Spot και να ανακαλύψουν τους υδροσταθμούς, το βοτανικό κήπο, το «Bee Hotel» – ένα πύργο που φιλοξενεί τις μέλισσες, καταφύγια εδάφους καθώς και ένα φυτώριο παρατήρησης, έχοντας την ευκαιρία να αποκτήσουν πληροφορίες σχετικά με το επικονιαστικό αυτό είδος.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newstourism.gr