Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Σαμ Ιωαννίδης: Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens ανοίγει το Μάρτιο του 2019

O Αστέρας Βουλιαγμένης, αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το Μάρτιο του 2019 ως Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, όπως αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο portal nou-pou.gr, ο Σαμ Ιωαννίδης, o Γενικός Διευθυντής του θρυλικού ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

 

Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Ιωαννίδη

1. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε το πρώτο ξενοδοχείο της Four Seasons Hotels & Resorts στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα μνημειώδες έργο που αποτελείται από δύο κτηριακές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, 61 bungalows, 11 εστιατόρια, lounges, μπαρ, spa, εκτεταμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εστίασης, εγκαταστάσεις τένις και θαλάσσιων σπορ. Στο πλαίσιο αυτό, απαιτείται τεράστια προσπάθεια και όραμα για να εδραιώσουμε το ξενοδοχείο μας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό και η πρόθεσή μας είναι να ανοίξουμε το Μάρτιο του 2019».

2. «Τα έργα προχωρούν με καλούς ρυθμούς. Η κατασκευή ενός παγκόσμιας τάξεως προορισμού με πλήρεις εγκαταστάσεις απαιτεί ένα υψηλό επίπεδο συντονισμού με τους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές και την προμήθεια των καλύτερων προϊόντων και υλικών της αγοράς. Είναι συναρπαστική η γέννηση ενός τόσο θρυλικού και πανέμορφου ξενοδοχείου και κάθε μέρα είναι σαν βλέπουμε το ίδιο μας το παιδί να μεγαλώνει».

3. «Η Four Seasons συνεργάζεται στενά με τους τοπικούς φορείς, την κυβέρνηση και τοπικές επιχειρήσεις, προκειμένου να διασφαλίσουμε πως θα υπάρξει θετικό αντίκτυπο στην οικονομία. Αυτό θα περιλαμβάνει όχι μόνο άμεσες θέσεις εργασίας στο ξενοδοχείο, στις οποίες είχαμε εστιαστεί εξαρχής, αλλά και στη μαρίνα, τις παραλίες, τις κατοικίες, τα εστιατόρια και τα καταστήματα της ευρύτερης περιοχής. Επιπλέον θα συμβάλλει στην υποστήριξη των τοπικών πωλητών και προμηθευτών ξενοδοχειακών υπηρεσιών, γιατί μαζί με το ξενοδοχείο θα επεκτείνονται και οι δικές τους επιχειρήσεις με θετικό αντίκτυπο στην οικονομία».

4. «Εντός του ξενοδοχείου θα έχουμε οκτώ διακεκριμένα εστιατόρια – προορισμούς που όχι μόνο θα ενθουσιάσουν τους θαμώνες του ξενοδοχείου, αλλά θα προσελκύσουν και τους Αθηναίους. Διαθέτουμε ένα Spa με αποκλειστικές θεραπείες που βασίζονται στην ευεξία και σε μη επεμβατικές ιατρικές μεθόδους και προσφέρει μεταξύ άλλων τη χρήση θεραπευτικής πισίνας, χαμάμ και χώρους χαλάρωσης. Στις εγκαταστάσεις τένις θα προσφέρονται υπηρεσίες από επαγγελματίες αθλητές, όπως επίσης και στα γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και στο χώρο εξάσκησης γκολφ. Επιπλέον, εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο το υγρό στοιχείο, δεδομένου του ότι το ξενοδοχείο μας είναι παραθαλάσσιο, προσφέροντας δύο εξωτερικές και μία εσωτερική πισίνα, θαλάσσια σπορ, θαλάσσιο σκι και πολλά άλλα».

5. «Είμαι πολύ υπερήφανος για τη συμβολή μας στο θέμα της διασποράς, καθώς λόγω του brand μας και των προσλήψεων στις οποίες έχουμε προβεί, προσελκύουμε πίσω στην πατρίδα μας Έλληνες, που όπως και εγώ, είχαν εγκαταλείψει την Ελλάδα για να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες στο εξωτερικό».

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Ιωαννίδη στο nou-pou.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας