Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Η Ryanair, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, χθες ανακοίνωσε την έναρξη της νέας σύνδεσης Κέρκυρα – Λονδίνο (Southend airport), η οποία θα πραγματοποιείται με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων από τον Απρίλιο του 2019.

Οι επιβάτες και επισκέπτες της Κέρκυρας μπορούν να επωφεληθούν από ακόμα χαμηλότερους ναύλους και από τις νέες καινοτομίες στα πλαίσια του προγράμματος «Always Getting Better», το οποίο περιλαμβάνει:

 

Μειωμένη τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή
Πτήσεις με σύνδεση μέσω Ρώμης, Μιλάνου και Πόρτο, με περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν
Το Ryanair Rooms με 10% Travel Credit
Ryanair Transfers – περισσότερες επιλογές μεταφορών εδάφους σε συνεργασία με την Car Trawler
Υπόσχεση Ακρίβειας Αφίξεων/Αναχωρήσεων – 90% των πτήσεων θα είναι στην ώρα τους
Υπόσχεση Τιμής – Βρείτε χαμηλότερη τιμή και η εταιρεία σας επιστρέφει τη διαφορά +5€ στο My Ryanair λογαριασμό σας

 

Ο Robin Kiely, Head of Communications της Ryanair δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την ανακοίνωση της νέας σύνδεσης Κέρκυρας -Λονδίνου Σάουθεντ, η οποία θα πραγματοποιείται με συχνότητα δύο εβδομαδιαίων πτήσεων από τον Απρίλιο 2019. Οι επιβάτες και επισκέπτες της Κέρκυρας μπορούν να χρησιμοποιούν συνδέσεις από και προς τα δύο αεροδρόμια στο Λονδίνο, το Στάνστεντ και το Σάουθεντ.

Για να το γιορτάσουμε, ανακοινώνουμε νέα προσφορά με ναύλους από 24.99€ για ταξίδια τον Απρίλιο. Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά ισχύει για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (15 Ιουνίου), οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com και να κάνουν άμεσα κράτηση».

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας