Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ryanair: Νέες πτήσεις από Βρετανία, Ιταλία και Βουλγαρία προς ελληνικά αεροδρόμια

Η Ryanair, ανακοίνωσε την έναρξη έξι νέων δρομολογίων προς την Ελλάδα από τη Βρετανία, την Ιταλία και τη Βουλγαρία, προσθέτοντας επιπλέον πτήσεις σε άλλα έξι δρομολόγια, αυξάνοντας το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2019.

Η επέκταση του προγράμματος της Ryanair προς την Ελλάδα για το 2019, περιλαμβάνει:

 

Καλαμάτα: Τέσσερα νέα δρομολόγια από/προς Λονδίνο – Στάνστεντ (ένα την εβδομάδα), Μιλάνο – Μπέργκαμο (δύο την εβδομάδα), Πίζα (δύο την εβδομάδα) & Σόφια (ένα την εβδομάδα).

Ηράκλειο: Ένα νέο δρομολόγιο από/προς Μπολόνια (ένα την εβδομάδα) & επιπλέον πτήσεις προς/από Μιλάνο – Μαλπένσα (τρεις την εβδομάδα).

Ζάκυνθος: Ένα νέο δρομολόγιο από/προς Μιλάνο – Μπέργκαμο (ένα την εβδομάδα).

Κέρκυρα: Επιπλέον πτήσεις προς/από Εδιμβούργο (δύο την εβδομάδα).

Κεφαλλονιά: Επιπλέον πτήσεις προς/από Μιλάνο – Μπέργκαμο (τρεις την εβδομάδα).

Ρόδος: Επιπλέον πτήσεις προς/από Ανατολικά Μίντλαντς (τρεις την εβδομάδα) & Μιλάνο – Μπέργκαμο (δύο την εβδομάδα).

Θεσσαλονίκη: Επιπλέον πτήσεις προς/από Μπολόνια (τρεις την εβδομάδα).

 

Τα νέα αυτά έξι δρομολόγια και οι επιπλέον πτήσεις είναι τώρα διαθέσιμα για κράτηση στο Ryanair.com.

Ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, Νικόλας Λάρδης δήλωσε, στην Καλαμάτα: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτά τα έξι νέα δρομολόγια προς την Ελλάδα, εντάσσοντας ξανά την Καλαμάτα και τη Ζάκυνθο στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα για το 2019».

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Κωνσταντίνα Νικολάκου προσέθεσε: «Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την ανακοίνωση των τεσσάρων δρομολογίων της Ryanair στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε αδιάκοπα την ανάδειξη του αεροδρομίου και τη δημιουργία νέων ευκαιριών για την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της Πελοποννήσου και της τοπικής μας οικονομίας».

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας