Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Ryanair: Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Αθήνας για το 2018

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, ανακοίνωσε χθες το ενισχυμένο πρόγραμμα της Αθήνας για το καλοκαίρι του 2018, με ένα επιπλέον αεροσκάφος και 13 νέα δρομολόγια προς: Βίλνιους, Βρόκλαου, Γκντανσκ, Ζέσουφ, Κατοβίτσε, Κρακοβία, Λαπεενράντα, Λοτζ, Μέμμινγκεν, Μπάντεν Μπάντεν, Μπιλούντ, Πόζναν και Φρανκφούρτη.

Με συνολικά 31 δρομολόγια, η Ryanair θα συμβάλλει στη διακίνηση σχεδόν 3.000.000 επιβατών στο αεροδρόμιο της Αθήνας το 2018.

Ο David O’Brien, ο εμπορικός διευθυντής της Ryanair, δήλωσε στην Αθήνα: «Έπειτα από μία σημαντική μείωση των τελών αεροδρομίου για νέα δρομολόγια κατά την επόμενη τριετία, η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ενισχυμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας, το οποίο περιλαμβάνει 13 νέους προορισμούς προς: Βίλνιους, Βρόκλαου, Γκντανσκ, Ζέσουφ, Κατοβίτσε, Κρακοβία, Λαπεενράντα, Λοτζ, Μέμμινγκεν, Μπάντεν Μπάντεν, Μπιλούντ, Πόζναν και Φρανκφούρτη. Μέσω των νέων δρομολογίων της καθώς και του 5ου αεροσκάφους στη βάση, η Ryanair θα συνδέει την Αθήνα με 31 δρομολόγια σε σύνολο το καλοκαίρι του 2018, συμβάλλοντας έτσι στη διακίνηση τριών εκατομμυρίων επιβατών στο αεροδρόμιο της Αθήνας το επόμενο έτος».

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας