Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Η Ryanair ανακοίνωσε από τώρα το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2019

Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair, ξεκίνησε την πώληση εισιτηρίων για τα 150 πιο δημοφιλή καλοκαιρινά δρομολόγια του 2019.

Πτήσεις προς την Ιταλία, τη Βρετανία, τη Γερμανία και το Βέλγιο είναι διαθέσιμες για κράτηση τώρα στην ιστοσελίδα Ryanair.com. Το πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων του 2019 θα είναι διαθέσιμο για κράτηση από το φθινόπωρο.

Οι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για τα δρομολόγια προς τη Ρώμη, το Λονδίνο, το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και τη Φρανκφούρτη για ταξίδι έως και τον Οκτώβριο του 2019 στις χαμηλότερες τιμές και να επωφεληθούν από τις τελευταίες προσθήκες του προγράμματος «Always Getting Better»:

 

– Υπόσχεση καλύτερης τιμής – βρείτε καλύτερη τιμή και η Ryanair θα σας επιστρέψει τη διαφορά +5 ευρώ στο λογαριασμό σας MyRyanair

– Ακρίβεια στις πτήσεις – 90% θα είναι στην ώρα τους

– Χαμηλότερες χρεώσεις σε παραδοτέες αποσκευές στα 25 ευρώ και αύξηση ορίου αποσκευής στα 20 κιλά

– Πτήσεις με ανταπόκριση στη Ρώμη, Μιλάνο και Πόρτο. Σύντομα και άλλα αεροδρόμια στο πρόγραμμα

– Ryanair Rooms με 10% Travel Credit

 

Ο Νικόλας Λάρδης, Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη των πωλήσεων των 150 δημοφιλέστερων δρομολογίων μας, νωρίτερα από ποτέ, για το καλοκαίρι του 2019. Πτήσεις προς την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και το Βέλγιο είναι ήδη διαθέσιμες για κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα Ryanair.com και οι Έλληνες καταναλωτές και ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση προς τους αγαπημένους τους προορισμούς στις χαμηλότερες τιμές για το ταξίδι τους στους επόμενους 12 μήνες και να εκμεταλλευτούν τις τελευταίες προσθήκες του προγράμματος Always Getting Better».

Post Tags
Share Post