Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ryanair: 124 δρομολόγια στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2019

Η Ryanair ανακοίνωσε χθες το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2019 με 21 νέα δρομολόγια, όπως Αθήνα – Μαρακές, Κέρκυρα – Λονδίνο, Μύκονος – Μπορντό και Θεσσαλονίκη – Δουβλίνο, με πάνω από 120 δρομολόγια στο σύνολο, τα οποία θα μεταφέρουν 6,1 εκατ. επιβάτες κατ’ έτος από τα εννέα αεροδρόμια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και αναπτύσσει τη διεθνή της επιβατική κίνηση το καλοκαίρι, κατά 6%.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2019, περιλαμβάνει:

– εννέα αεροδρόμια

– 21 νέα δρομολόγια

– 124 δρομολόγια στο σύνολο

– 1.000.000 επιβάτες κατ’ έτος

– 4.575* θέσεις εργασίας

 

Στην Αθήνα:

– πέντε νέα δρομολόγια: Κατάνια (δύο την εβδομάδα), Αϊντχόφεν (τρία), Λονδίνο Λούτον (καθημερινά), Μαρακές (δύο) & Παλέρμο (δύο)

– 32 δρομολόγια στο σύνολο

– 4 εκατ. επιβάτες κατ’ έτος

– 1.800* θέσεις εργασίας

 

Στη Θεσσαλονίκη:

– τέσσερα νέα δρομολόγια: Δουβλίνο (δύο την εβδομάδα), Λααπενράντα (ένα), Μάλτα (δύο) & Μάντσεστερ (δύο)

– 30 δρομολόγια στο σύνολο

– 5,5 εκατ. επιβάτες κατ’ έτος

– 1.160* θέσεις εργασίας

 

Οι Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους από 124 δρομολόγια, για ταξίδι έως και τον Οκτώβριο του 2019 στις χαμηλότερες τιμές.

Για να το γιορτάσει, η Ryanair προσφέρει θέσεις από την Ελλάδα από μόνο 14,99 ευρώ, για ταξίδι από τώρα μέχρι το Δεκέμβρη και κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου, μόνο στην ιστοσελίδα της Ryanair.com.

Ο David O’Brien της Ryanair δήλωσε στην Αθήνα: «Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη του καλοκαιρινού μας προγράμματος στην Ελλάδα για το 2019, με 124 δρομολόγια, τα οποία συμπεριλαμβάνουν 21 νέους και συναρπαστικούς προορισμούς όπως το Μπορντό, η Μάλτα και το Μαρακές, τα οποία θα μεταφέρουν 6,1 εκατ. επιβάτες από τα εννέα αεροδρόμια που δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα, τα οποία θα υποστηρίξουν και θα διατηρήσουν πάνω 4.500 παράπλευρες θέσεις εργασίας* στην Ελλάδα.

Η Ryanair έχει μεταφέρει πάνω από 27 εκατομμύρια επιβάτες από/προς την Ελλάδα από την πρώτη μας πτήση το 2010 και συνεχίζει να αναπτύσσει την καλοκαιρινή της επιβατική κίνηση, τα δρομολόγια και τον τουρισμό. Για να γιορτάσουμε την έναρξη του καλοκαιρινού μας προγράμματος, προσφέρουμε θέσεις από την Ελλάδα από μόνο 14,99 ευρώ για ταξίδι από τώρα έως και το Δεκέμβριο και η προσφορά θα είναι διαθέσιμη για κράτηση έως και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου. Καθώς η εκπληκτική αυτή προσφορά θα εξαντληθεί γρήγορα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν γρήγορα στην ryanair.com και να επωφεληθούν από την προσφορά».

 

*Η έρευνα από τον ACI επιβεβαιώνει ότι υποστηρίζονται έως και 750 θέσεις εργασίας σε διεθνή αεροδρόμια για κάθε εκατομμύριο επιβάτες.

Post Tags
Share Post
Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας