Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Royal Caribbean: Με το ολοκαίνουργιο Odyssey of the Seas οι καλοκαιρινές κρουαζιέρες Ισραήλ – Κύπρος – Ελλάδα

Με το ολοκαίνουργιο κρουαζιερόπλοιο Odyssey of the Seas, η Royal Caribbean ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει κρουαζιέρες το Μάιο από το λιμάνι της Χάιφα του Ισραήλ, μεταφέροντας Ισραηλινούς τουρίστες.

Το Odyssey of the Seas θα κάνει στάσεις στη Λεμεσό της Κύπρου, στη Ρόδο, στη Σαντορίνη, στη Μύκονο και στον Πειραιά και θα επιστρέφει στη Χάιφα.

Οι πωλήσεις των εισιτηρίων για τις κρουαζιέρες του Odyssey of the Seas στην ανατολική Μεσόγειο, ξεκινούν από τις 9 Μαρτίου.

Το κυπριακό Υφυπουργείο Τουρισμού ανακοίνωσε ότι χαιρετίζει την απόφαση της εταιρείας Royal Caribbean, της μεγαλύτερης εταιρείας κρουαζιέρων, να εντάξει την Κύπρο στο πρόγραμμα της τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2021, με το πιο σύγχρονο και προηγμένο πλοίο της, το οποίο παραδίδεται σύντομα.

Το πλοίο αναμένεται να προσεγγίσει την Κύπρο 15 περίπου φορές, εντός του τριμήνου Ιούνιος – Αύγουστος 2021, με προοπτική επιπρόσθετων σταθμών τους αμέσως επόμενους μήνες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Οι επιβάτες του πλοίου θα είναι εξ ολοκλήρου Ισραηλινοί, που έχουν ήδη εμβολιαστεί.

Επιπρόσθετα, πριν την επιβίβαση τους, οι ταξιδιώτες θα προσκομίζουν δύο αρνητικά τεστ ενώ, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας, θα υπόκεινται σε επιπρόσθετους ελέγχους.

 

Δείτε το video για το Odyssey of the Seas

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media