Πέμπτη 26 Μαϊου 2022

Royal Caribbean: Με το ολοκαίνουργιο Odyssey ξεκινoύν οι κρουαζιέρες από το Ισραήλ για ελληνικούς προορισμούς

Καθώς το Ισραήλ είναι η πρώτη χώρα όπου ο μισός, σχεδόν, πληθυσμός, έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, η Royal Caribbean International θα αρχίσει να πραγματοποιεί από το Μάιο κρουαζιέρες από τη Χάιφα και θα προσφέρει στους Ισραηλινούς ταξιδιώτες ένα συνδυασμό από κρουαζιέρες 3 – 7 νυχτών που θα επισκέπτονται ελληνικούς προορισμούς (Ρόδο, Σαντορίνη, Μύκονο, Αθήνα) και την Κύπρο (Λεμεσός).

Οι κρουαζιέρες θα πραγματοποιούνται με το ολοκαίνουργιο και πιο καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας, το Odyssey of the Seas, που περιλαμβάνει ένα κατάστρωμα πισίνας που χωρίζεται σε δύο επίπεδα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επίσης, στο κατάστρωμα θα είναι πολλά αγαπημένα σημεία των επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένου του προσομοιωτή surf FlowRider, ελεύθερη πτώση με RipCord από iFly, η εμβληματική κάψουλα παρατήρησης North Star all-glass που διαθέτει θέα 360 μοιρών από 300 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και ρομπότ bartenders στο Bionic Bar.

Και ακόμα, το SeaPlex – το συγκρότημα δύο επιπέδων εσωτερικής και εξωτερικής δραστηριότητας είναι μια «παιδική χαρά» για όλες τις ηλικίες, με συγκρουόμενα αυτοκίνητα, laser tag, 3-D τραμπολίνο και πολλές ακόμα δραστηριότητες, αλλά και μια σειρά από δωρεάν και specialty εστιατόρια.

Επίσης, η ψυχαγωγία στο κρουαζιερόπλοιο θα φέρει την υπογραφή από υψηλής τεχνολογίας παραγωγές στο Royal Theatre και Two70, όπου μοναδικές παραγωγές τέχνης με χρήση πολυμέσων θα προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στο Odyssey of the Seas.

 

Πηγή: www.huffingtonpost.gr

Φωτορεαλιστικές απεικονίσεις: www.royalcaribbean.com

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media