Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με στόχο την προώθηση του τουρισμού

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι τουρισμού φιλοξενήθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το διάστημα 29 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2021, με στόχο να γνωρίσουν από κοντά τα αρχαιολογικά, θρησκευτικά και βυζαντινά μνημεία, να έρθουν σε επαφή με τις μοναδικές ομορφιές που προσφέρει η Περιφέρεια και να βιώσουν ξεχωριστές ταξιδιωτικές εμπειρίες συνδυάζοντας τις λίμνες, τα ποτάμια και τα βουνά.

Κατόπιν επικοινωνίας του αρμόδιου τμήματος τουρισμού με το γραφείο ΕΟΤ της Ρουμανίας, οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας ώστε να προβάλλουν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της χώρας τους σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Επισκέφθηκαν περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Καστοριάς και Φλώρινας, όπου είχαν την ευκαιρία να φωτογραφίσουν και να βιντεοσκοπήσουν λίμνες, βουνά, αρχαιολογικά και βυζαντινά μνημεία, αξιοθέατα αλλά και τοπικά προϊόντα.

Η Περιφέρεια κάλυψε το κόστος φιλοξενίας των δημοσιογράφων, τη διατροφή και την παροχή οχήματος με οδηγό καθώς και το κόστος για τη διεξαγωγή εναλλακτικών τουριστικών δραστηριοτήτων.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media