Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler γνώρισαν τη Θεσσαλονίκη

Μία από τις πιο ωραίες ταξιδιωτικές εμπειρίες είχαν ο αρχισυντάκτης και ο φωτογράφος του National Geographic Traveler Ρουμανίας, σ’ ένα ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας.

Οι Catalin Gruia και Costas Dumitrescu ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσουν την πόλη και να τη συστήσουν στο κοινό της Ρουμανίας, ενισχύοντας την εικόνα της ως ένα κοντινό προορισμό city break.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι κατά τη διαμονή τους φιλοξενήθηκαν από το Capsis Hotel Thessaloniki.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Θεσσαλονίκη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα σημαντικότερα ιστορικά σημεία και να γνωρίσουν την πολυποίκιλη γαστρονομική της ταυτότητα σε γνωστά εστιατόρια της, σε συνδυασμό με τη νυχτερινή της διασκέδαση.

Το National Geographic Traveler είναι το σημαντικότερο ταξιδιωτικό περιοδικό της Ρουμανίας, που το διαβάζουν και το συμβουλεύονται όλα τα στελέχη της τουριστικής αγοράς της γειτονικής χώρας, με ποιοτικά κείμενα και φωτογραφίες και με κυκλοφορία που φτάνει τα 11.000 τεύχη ανά δίμηνο και 65.000 αναγνώστες.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media