Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Η Ρόδος προβλήθηκε σε wedding festival της Κίνας

Ως ιδανικός προορισμός για την τέλεση γάμων προβλήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η Ρόδος στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017, στο Wedding Fashion Festival στην πόλη Kunming, που είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Yunnan της Κίνας.

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε σε ένα από τα μεγαλύτερα wedding festival στην Κίνα με στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των Κινέζων που είναι λάτρεις των ελληνικών προορισμών, όπως η Σαντορίνη.

Και ενώ οι γάμοι στην Ελλάδα αποτελούν μία ισχυρή τάση, η οποία ξεκίνησε από την Κίνα, τα Δωδεκάνησα, σε αντίθεση με τις Κυκλάδες, δεν συγκαταλέγονται στους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς.

Στόχος της Περιφέρειας είναι να αναδειχθεί η Ρόδος ως ιδανικός προορισμός για την τέλεση γαμήλιων τελετών. Στο Wedding Fashion Festival έγινε το πρώτο βήμα για την παρουσίαση των δυνατοτήτων της Ρόδου με την επιδίωξη να επισκεφθούν σε πρώτη φάση τον προορισμό εκπρόσωποι τουριστικών οργανισμών, δημοσιογράφοι και υπεύθυνοι της βιομηχανίας των γάμων για να γνωρίσουν το νησί και να ξεκινήσουν συνεργασίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρόδος και κατ’ επέκταση το Νότιο Αιγαίο ήταν η τιμώμενη περιοχή στην έκθεση και αυτό απετέλεσε μία μοναδική ευκαιρία για το νησί να προβληθεί στη μεγάλη αυτή αναδυόμενη αγορά.

 

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Δημήτρη Γκαρτζώνη στο dimokratiki.gr.