Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Η Ρόδος θα φιλοξενήσει το 2019 το διεθνές συνέδριο της Ένωσης Αμερικανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων

Η Ρόδος θα φιλοξενήσει το 2019 (Απρίλιο – Μάιο) το διεθνές συνέδριο «ASTA Ιnternational Showcase», όπως ανακοινώθηκε σε ειδική εκδήλωση της Ένωσης Αμερικανών Ταξιδιωτικών Πρακτόρων (ASTA) στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ο Πρόεδρος της ASTA, Zane Kerby ανακοίνωσε ότι σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης διοργάνωσης του κορυφαίου συνεδρίου ASTA Destination Expo στην Αθήνα την άνοιξη του 2018, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τη FedHatta, θα οργανωθεί την άνοιξη του 2019 το διεθνές συνέδριο ASTA International Showcase στο νησί της Ρόδου, όπου αναμένεται να πάρουν μέρος 400 Aμερικανοί τουριστικοί πράκτορες.

Όπως αναφέρει η Αντιπεριφερειάρχης Tουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Μαριέττα Παπαβασιλείου, το διεθνές συνέδριο «ASTA Ιnternational Showcase», είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα για το άνοιγμα της αμερικανικής τουριστικής αγοράς. Πρόκειται δε για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδειχθoύν ο τουριστικός πλούτος του Νοτίου Αιγαίου και οι εμπειρίες που προσφέρουν όλοι οι προορισμοί, υπερκαλύπτοντας τις ανάγκες των Αμερικανών τουριστών.

 

Πηγή: www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας