Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ρόδος: Ανεβλήθη για το Μάρτιο του 2021 το 7ο ετήσιο διεθνές συνέδριο Destination Wedding Planners

Το Μάρτιο του 2021 αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά το 7ο ετήσιο συνέδριο Destination Wedding Planners (DWP), στη Ρόδο.

Το συνέδριο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί φέτος στο διάστημα από 1 έως 3 Απριλίου, αναβλήθηκε όμως λόγω του κορονοϊού για το Νοέμβριο, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας.

Τελικά όμως, οι διοργανωτές αποφάσισαν τη μεταφορά του DWP για το 2021, προκειμένου να είναι εφικτή η πρόσβαση όλων των συμμετεχόντων.

Έτσι, η επόμενη τουριστική σεζόν ανοίγει δυναμικά με μία μεγάλη διοργάνωση, η οποία αναμένεται να προσελκύσει 500 συμμετέχοντες (οργανωτές γάμων) από 75 χώρες.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ultra all Inclusive 5άστερο ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa.

Ο γενικός διευθυντής του Alila Resort & Spa, Λευτέρης Τσουκαλάς δήλωσε:

«Ο Όμιλος Mitsis Hotels και το 5* ξενοδοχείο Mitsis Alila Resort & Spa στη Ρόδο, σε συνεννόηση με τους διοργανωτές της QnA international, αποφάσισαν να αναβάλουν το συνέδριο της Destination Wedding Planners, μεγαλύτερης παγκοσμίως επαγγελματικής πλατφόρμας για τους γαμήλιους προορισμούς και τη διοργάνωση πολυτελών γάμων, με νέα ημερομηνία διεξαγωγής το τριήμερο 24 – 26 Μαρτίου του 2021».

Όπως εξηγεί ο κ. Τσουκαλάς, το συνέδριο θα διεξαχθεί με την τήρηση των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Στόχος είναι η ανάδειξη του προορισμού μέσα από τη διοργάνωση και η προβολή των δυνατοτήτων του νησιού σε ό,τι αφορά τη φιλοξενία πολυτελών και ιδιαίτερων γαμήλιων τελετών.

 

Πηγή: www.dimokratiki.gr

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media