Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Άνοιξε ριζικά αναβαθμισμένο το Angelina Boutique Escape στην Αίγινα

Ριζικά αναβαθμισμένο και με νέο όνομα υποδέχεται το Angelina Boutique Escape τη φετινή τουριστική περίοδο στην Αίγινα.

Η αναβάθμιση δεν περιορίστηκε μόνο στα 34 δωμάτια και σουίτες του Angelina, αλλά κάλυψε επίσης το χώρο της πισίνας και ιδίως το πρωινό.

Το Angelina βρίσκεται στο χωριό Πέρδικα, μόλις 10 λεπτά από την πόλη.

Εκεί λειτουργεί και η δεύτερη επιχείρηση της οικογένειας Μαρτή, το φημισμένο για τη θαλασσινή του κουζίνα εστιατόριο «Νώντας», το οποίο λειτουργεί από το 1936.

RevitUp – Digital & Revenue Management

«Θέλουμε να ξανασυστήσουμε την επιχείρησή μας στο ταξιδιωτικό κοινό με το νέο της όνομα και design, καθώς με την ανακαίνισή του το Angelina μετατράπηκε σε ένα από τα καλύτερα boutique καταλύματα της Αίγινας», τόνισε η Σωζία Μαρτή, Διαχειρίστρια του Angelina.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το διακεκριμένο interior designer Άγγελο Αγγελόπουλο, ο οποίος επιμελήθηκε τη νέα εικαστική ταυτότητα προσδίδοντας στο ξενοδοχείο ένα πιο κοσμοπολίτικο ύφος με έντονα νοσταλγικές πινελιές. Η νέα αισθητική δένει ιδανικά με τη διαχρονική φιλοσοφία μας που είναι η επιθυμία μας να προσφέρουμε σε όλους τους διαμένοντες εγκάρδια φιλοξενία και άριστο φαγητό».

Το Angelina αποτελεί ιδανικό «ορμητήριο» για να εξερευνήσει κανείς τους «θησαυρούς» της Αίγινας.

Το νησί διαθέτει εύκολη και φθηνή πρόσβαση από την Αθήνα, εξαιρετικές παραλίες καθώς και ιστορικά μνημεία όπως τον εμβληματικό ναό της Αφαίας, τη μεσαιωνική Παλιόχωρα και τα κτίρια της εποχής του Καποδίστρια.

Μεγάλο αριθμό επισκεπτών προσελκύει το φημισμένο προσκύνημα του Αγίου Νεκταρίου, ενώ η τοπική γαστρονομία βασίζεται στο φρέσκο ψάρι και τις δεκάδες μεταμορφώσεις του φιστικιού Αιγίνης.

Πλοιάρια συνδέουν με συχνά δρομολόγια το χωριό της Πέρδικας με την καταπράσινη νησίδα της Μονής, όπου βρίσκεται μια από τις πιο εξωτικές παραλίες του Σαρωνικού.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media