Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

RevitUp: Μια νέα ολιστική προσέγγιση που συνδυάζει το Performance Marketing με το Revenue Management

RevitUp: Μια νέα ολιστική προσέγγιση που συνδυάζει το Performance Marketing με το Revenue Management έρχεται να «ανεβάσει ταχύτητες» στο ξενοδοχείο σας με στόχο τη βελτίωση της κερδοφορίας του.

 

How to RevitUp

– Βελτιστοποιώντας τα κανάλια δημιουργίας εσόδων στην επιχείρησή σας

– Eναρμονίζοντας την κουλτούρα της ομάδας σας προς ένα κοινό στόχο

– Aποκωδικοποιώντας το έντονα ανταγωνιστικό και ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον και πραγματοποιώντας ευφυείς επιλογές.

 

Why choose Revit Up

– Γιατί η ομάδα της RevitUp ξέρει ακριβώς τι χρειάζεστε

– Eίναι δίπλα σας σε κάθε σας βήμα

– Eνημερώνεται διαρκώς για όσα συμβαίνουν στην αγορά και μεταφέρει τεχνογνωσία στα στελέχη σας

– Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που διαρκούν στο χρόνο.

 

An Αll-in-Οne Service at your service

Επιλέγοντας τη RevitUp, έχετε μία δυνατή ομάδα έμπειρων επαγγελματιών από διαφορετικά αντικείμενα στις υπηρεσίες σας! Μια ομάδα που κερδίζει! Επωφελείστε μίας σειράς υπηρεσιών που αλληλοσυμπληρώνονται και συνοψίζονται σε ένα website συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών ως ιδανικό εργαλείο πώλησης, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Digital Marketing με έμφαση στο performance και βέβαια με ουσιαστικά αποτελέσματα σε επίπεδο Revenue Management, το βασικότερο ζητούμενο!

 

Always Alert

Η ομάδα της RevitUp είναι σε συνεχή εγρήγορση, ώστε να μένετε ήσυχοι αλλά όχι στάσιμοι! Όλα συνυπολογίζονται, όλα φιλτράρονται, τίποτα δεν μένει ανεκμετάλλευτο! Με καθημερινή και συνεχή παρακολούθηση της πορείας των πωλήσεων, της διαθεσιμότητας, του ανταγωνισμού και άλλων σημαντικών δεικτών και τάσεων της αγοράς, προβλέπουμε, λαμβάνουμε αποφάσεις και δρούμε άμεσα για τη δυναμική τιμολόγηση με τη χρήση καινοτόμου forecasting λογισμικού, που επιτρέπει την άμεση επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων!

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Digital Presence Management

Αν η  διαδικτυακή εικόνα του ξενοδοχείου σας ήταν ένα δέντρο, η επίσημη ιστοσελίδα σας είναι ο κορμός του. Εμείς φροντίζουμε ώστε να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα επιτρέψουν τη μεγιστοποίηση των direct κρατήσεων.

Ο σύγχρονος ταξιδιώτης, όμως, θα επισκεφθεί κι άλλα σημεία που φιλοξενούν την ψηφιακή σας παρουσία, όπως τα OTA’s, Tripadvisor, Holiday Check, Social Media κ.ά., για να διαμορφώσει την τελική του άποψη.

Η Revit Up φροντίζει ώστε η εικόνα του ξενοδοχείου σας να είναι όσο γίνεται πιο πιστή στην πραγματικότητα σε κάθε έκφανση της ψηφιακής του προβολής και με τρόπο που να διευκολύνει κάθε υποψήφιο πελάτη σας. Τοποθετούμε το ξενοδοχείο σας στην ψηφιακή αγορά κι ενδυναμώνουμε το brand image του!

 

Performance Marketing
Η συλλογή και επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων με τα κατάλληλα εργαλεία, μας επιτρέπει να είμαστε δίπλα σε κάθε βήμα του υποψήφιου πελάτη σας από τη στιγμή που αρχίζει να ονειρεύεται τις διακοπές του μέχρι τη στιγμή της κράτησης.

Δεν αφήνουμε την παραμικρή πληροφορία αναξιοποίητη, αναλύουμε τα δεδομένα, εντοπίζουμε και αναδεικνύουμε τις σύγχρονες ανάγκες, χρησιμοποιούμε προγνωστικά μοντέλα κι επενδύουμε αποδοτικά κάθε ευρώ του διαφημιστικού σας budget, με τρόπο απόλυτα μετρήσιμο.

Μεγιστοποιούμε μεθοδικά τις πιθανότητες της online πώλησης, αξιοποιώντας παραδείγματα επιτυχημένων πρακτικών και αναπτύσσοντας συγκεκριμένη μεθοδολογία. Μια εκτεταμένη συλλογή αναφορών διατίθεται σε εσάς κάθε μήνα, έτσι ώστε να απολαμβάνετε με απόλυτη διαφάνεια όλα όσα παράγουμε!

 

Online Distribution
Αναλαμβάνουμε τη διανομή των τιμών σε όσα online κανάλια κρίνουμε από κοινού ότι μας αφορούν και επωμιζόμαστε την ευθύνη της πώλησης όλων των διαθέσιμων δωματίων σας στην κατάλληλη τιμή και με τον πιο ελκυστικό τρόπο για τους υποψήφιους πελάτες. Είναι μια διαδικασία που η ομάδα μας εκτελεί με αφοσίωση και ετοιμότητα, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Revenue Management
Η ομάδα eSales της RevitUp, παρακολουθώντας στενά την αγορά και τις νέες τάσεις, προτείνει αξιόπιστες λύσεις που αποφέρουν σίγουρα αποτελέσματα, όπως:

– Καθορισμό και υιοθέτηση της σωστής τμηματοποίησης της αγοράς για το ξενοδοχείο σας (Market Segmentation)
– Βελτιστοποίηση και προσθήκη νέων καναλιών εσόδων για αύξηση της ζήτησης (Online Revenue Optimization)
– Αύξηση εσόδων μέσω μόχλευσης της ζήτησης (Demand Leveraging)
– Βελτιστοποίηση απευθείας online πωλήσεων (Direct Bookings Optimization)
– Στρατηγικές Δυναμικής Τιμολόγησης (Dynamic Pricing Strategies)
– Διαμόρφωση Επιπέδων Τιμολόγησης (Price Level Structuring)

Σχεδιάζουμε μαζί τη στρατηγική των online Sales που οραματίζεστε και, εφόσον το επιθυμείτε, διαμορφώνουμε την κατάλληλη κουλτούρα στην ομάδα διοίκησης του ξενοδοχείου σας, που θα επιτρέπει την από κοινού λήψη δυναμικών κι ευέλικτων αποφάσεων στη διαμόρφωση των τιμών (Pricing) και στη διαχείριση των εσόδων (Revenue Management).

Περισσότερες πληροφορίες: www.revitup.direct ή στο +30 2810 333 175.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post