Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Revitup: Πετυχημένη προώθηση ενός μοναδικού event που συνδύασε Τέχνη & Φιλανθρωπία!

Στις 4 Αυγούστου και κάτω από τον έναστρο ουρανό του Πρωταρά στην Κύπρο, οι εγκαταστάσεις του Cavo Zoe Seaside Hotel γέμισαν με μουσική και χαμόγελα.

Πιο συγκεκριμένα, το μουσικό ταλέντο του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη, σε συνδυασμό με το φιλανθρωπικό σκοπό του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», ανέδειξαν τη βραδιά ως μια φαντασμαγορική εμπειρία που συνδύασε τέχνη και φιλανθρωπία.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

To Revenue & Digital Marketing Agency στον κλάδο της φιλοξενίας, Revitup, συμμετείχε στην υλοποίηση και στην προώθηση της μαγικής μουσικής βραδιάς και ταυτόχρονα στην προσπάθεια να γίνει η ευχή ενός παιδιού πραγματικότητα.

Η προώθηση του event αποτέλεσε πρόκληση για τη Revitup, καθώς η έναρξη της ξεκίνησε μόλις δύο εβδομάδες πριν την υλοποίηση του.

Εφαρμόζοντας τεχνικές προώθησης στα social media, πληρωμένες διαφημίσεις και email marketing, αλλά και σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία και προσπάθεια της ομάδας του Cavo Zoe, η Revitup κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού και μια εβδομάδα αργότερα, το event έγινε sold out!

Η βραδιά ήταν μαγευτική, οι επισκέπτες απόλαυσαν εξαιρετική μουσική και συνέβαλλαν ταυτόχρονα σε έναν καλό σκοπό, στο χαμόγελο ενός παιδιού.