Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Η υπηρεσία RevitUp παρουσιάστηκε στο 100% Hotel Show

H EyeWide Digital Hotel Marketing και η Plarino Hotel Management Services παρουσίασαν την υπηρεσία RevitUp στην έκθεση 100% Hotel Show την περασμένη εβδομάδα.

Οι επισκέπτες του 100% Hotel Show γνώρισαν την υπηρεσία RevitUp στο περίπτερο της στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας από τις 15 ως τις 18 Νοεμβρίου. Η EyeWide και η Plarino συνεργάστηκαν με σκοπό να προσφέρουν από κοινού μια υπηρεσία που προσφέρει αύξηση της κερδοφορίας των ξενοδοχείων, συνδυάζοντας τη μεγάλη εμπειρία τους στο χώρο των ξενοδοχείων.

Το RevitUp είναι μια πρωτοπόρα υπηρεσία που αξιοποιεί ένα μείγμα στρατηγικών ενεργειών hotel marketing και πωλήσεων, οι οποίες, μέσω εξειδικευμένου λογισμικού που επιτρέπει την επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων, οδηγούν σε καλύτερη διαχείριση του μάρκετινγκ, των εσόδων και των πωλήσεων του ξενοδοχείου.

Ερωτώμενος για τα θετικά αποτελέσματα που φέρνει το RevitUp στα έσοδα των ξενοδοχείων, ο Νίκος Γκιόκας, διευθυντής Business Development της Plarino, είπε:

«Τα 18 ξενοδοχεία πελάτες μας που εντάχθηκαν στην υπηρεσία RevitUp είδαν αυξήσεις στα καθαρά έσοδα τους. Για αυτούς τους πελάτες καταφέραμε να παράγουμε περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ έσοδα».

RevitUp – Digital & Revenue Management

Στο παρελθόν τα ξενοδοχεία σε γενικές γραμμές ανέθεταν το μάρκετινγκ τους σε ένα marketing agency, ενώ τη διαχείριση των πωλήσεων την αναλάμβανε μια διαφορετική ομάδα, είτε εσωτερικά στο ξενοδοχείο, είτε εξωτερικά.

Η συνεργασία ανάμεσα στην EyeWide και την Plarino συγχωνεύει αυτές τις δύο λειτουργίες σε μία, με τη βοήθεια εξειδικευμένων εργαλείων. Η τελική υπηρεσία επικεντρώνεται με υψηλή ακρίβεια στην παραγωγή των μέγιστων εσόδων.

Ο Λευτέρης Βανταράκης, ιδιοκτήτης του Anemos Luxury Resort & Spa που χρησιμοποιεί την υπηρεσία RevitUp, δήλωσε:

«Αυτό που προσφέρει το RevitUp στον κλάδο μας είναι μια ολιστική προσέγγιση που δεν έχουμε ξαναδεί από άλλη εταιρεία. Μας ανακουφίζει από ένα μεγάλο βάρος, καθώς έχουμε ήδη εξαντλήσει τις αποδόσεις μας με τα συμβατικά μέσα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι από τη μακροπρόθεσμη αύξηση των εσόδων που προσφέρει αυτή η υπηρεσία».

 

Σχετικά με το RevitUp

To RevitUp είναι μια πρωτοπόρα υπηρεσία που παντρεύει το digital marketing με τις πωλήσεις, αποσκοπώντας στη βελτίωση της κερδοφορίας ενός ξενοδοχείου. Η χάραξη της πωλησιακής στρατηγικής γίνεται μέσα από την καθημερινή και συνεχή παρακολούθηση της πορείας των πωλήσεων, της διαθεσιμότητας, του ανταγωνισμού και άλλων σημαντικών δεικτών και τάσεων της αγοράς με τη χρήση καινοτόμου forecasting λογισμικού, που επιτρέπει την άμεση επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων.

Μέσα από την ολιστική προσέγγιση της υπηρεσίας οι ενέργειες μάρκετινγκ εξορθολογίζονται και απλοποιούνται, βελτιώνοντας την κερδοφορία του ξενοδοχείου. Η δυναμική φύση της πλατφόρμας διασφαλίζει μακροπρόθεσμα τη σταθερή απόδοση των ξενοδοχείων σε όλα τα κανάλια κρατήσεων.

Για να μάθετε περισσότερα επικοινωνήστε με ένα στέλεχος της RevitUp στο +30 2810 333 175, ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της RevitUp.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media