Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

RevitUp.direct: Συμμετοχή στην Xenia 2023

Η RevitUp.direct θα συμμετάσχει στην έκθεση Xenia 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί 25 – 27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η Xenia αποτελεί έκθεση – ορόσημο στον κλάδο της φιλοξενίας στην Ελλάδα με στόχο την ανταλλαγή εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών και έμπνευσης με σκοπό την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας.

Το κορυφαίο εμπορικό forum υποδέχεται κάθε χρόνο εκατοντάδες ξενοδοχειακά στελέχη, τα οποία έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με καινοτόμα προϊόντα και λύσεις, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες και digital εργαλεία.

Η RevitUp θα συμμετάσχει με περίπτερο (Hall 1, Stand B30) στην έκθεση και θα έχει την τιμή να παρουσιάσει στο stage της Digi Hotel τη Δευτέρα 27/11 ώρα 14:00 μ.μ., στο πλαίσιο του Workshop με θέμα «All about Online All Year Sales».

Οι εκπρόσωποι της RevitUp ανυπομονούν να γνωρίσουν από κοντά επαγγελματίες του χώρου και να παρουσιάσουν το όραμα της εταιρείας, η οποία υποστηρίζει με τεχνογνωσία και επαγγελματισμό δεκάδες ξενοδοχειακές μονάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην έκθεση ως επισκέπτης, μπορείτε να βγάλετε διαδικτυακά την πρόσκλησή σας ΕΔΩ.

Η ομάδα της RevitUp σας περιμένει!

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

RevitUp.direct revenue management

Η βραβευμένη εταιρεία με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, προσφέρει υπηρεσίες Revenue Management, Performance Marketing, Digital Presence Management και Online Distribution & Sales στο χώρο της φιλοξενίας.

Με εμπειρία δύο δεκαετιών, παρέχει καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στον τουριστικό κλάδο ανά τον κόσμο.

Η έμπειρη ομάδα της εταιρείας, απαρτιζόμενη από εξειδικευμένους specialists, προσφέρει μία 360 προσέγγιση στο σχεδιασμό και τις πωλήσεις των Υπηρεσιών Φιλοξενίας, με σκοπό να γεφυρώσει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την real-time προσφορά και ζήτηση.

Ταυτόχρονα, είναι σε συνεχή ετοιμότητα, παρακολουθώντας διαρκώς τις ανερχόμενες εξελίξεις του χώρου, ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα την τοποθέτηση και τη στρατηγική με το κάθε ξενοδοχείο.

Στο πλευρό του κάθε πελάτη, μετασχηματίζει μαζί την ξενοδοχειακή επιχείρηση του μέλλοντος με άμεση προσαρμογή στην επιχείρηση, αντιμετωπίζοντας τις νέες τεχνολογικές προκλήσεις και αναπτύσσοντας μία βιώσιμη ψηφιακή στρατηγική για τη σταθερή αύξηση της κερδοφορίας.