Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

RevitUp.direct: Οι online πωλήσεις για το 2021 φτάνουν τα επίπεδα του 2019

Η πανδημία αναμφισβήτητα έφερε νωρίτερα την αλλαγή στρατηγικής προς όφελος των online πωλήσεων για πολλά ξενοδοχεία στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς.

Η RevitUp.direct είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που προσέφερε την ολιστική υπηρεσία που συνδυάζει Online Sales & Digital Marketing και δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να αυξήσουν σημαντικά και τον όγκο των online πωλήσεων, αλλά και της αναγνωρισιμότητας του Hotel Brand Name.

Ένα από τα πιο σημαντικά οφέλη που έχουν τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με την RevitUp.direct, είναι ότι μία εταιρεία, μία ομάδα έχει την ευθύνη για το συνολικό αποτέλεσμα (διαχείριση online πωλήσεων) και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των χρημάτων που επενδύονται στο digital marketing.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Τα ξενοδοχεία που συνεργάζονται με τη RevitUp.direct έχουν χτίσει το όνομά τους στις περισσότερες από τις πιο σημαντικές αγορές κι απολαμβάνουν ήδη τα οφέλη της επένδυσης που έχουν κάνει τόσο κατά την περίοδο της πανδημίας όσο και νωρίτερα.

Οι online πωλήσεις για το 2021 σε πολλά ξενοδοχεία έχουν φθάσει τα επίπεδα του 2019, πελάτες από νέες αγορές έχουν έρθει να καλύψουν εκείνες που ακόμα υστερούν  και τα μερίδια που τους αναλογούν στην online αγορά διαρκώς μεγαλώνουν.

Η ομάδα της RevitUp.direct –  πιο δυνατή πλέον – αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο εργαλείο τεχνολογίας για να είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές.

Με μεθοδική δουλειά, με ακατάπαυστη μελέτη των δεδομένων για κάθε ένα από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία, χρησιμοποιεί στοχευμένα added value services, εναλλακτικές προτάσεις σε ευέλικτες πολιτικές ακύρωσης, περιορισμούς σε περιόδους που έχουν ήδη αρχίσει να έχουν υψηλά ποσοστά πληρότητας με αποτέλεσμα να διατηρεί τη μέση τιμή πώλησης στα επίπεδα του 2019!

H RevitUp.direct προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης online πωλήσεων και digital marketing τα τελευταία 10 χρόνια και τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται είναι κάθε μεγέθους και κάθε κατηγορίας κι έχουν ένα κοινό:

Έχουν αποφασίσει στρατηγικά να επενδύσουν στην online αγορά και να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.

Οι  συνεργασίες της RevitUp είναι μακροχρόνιες διότι βασίζονται στην αρχή του αμοιβαίου οφέλους.

 

Ενδεικτικές Συνεργασίες:

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media

Post Tags
Share Post