Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Η RevitUp.direct ενσωματώνει υπηρεσίες Revenue Management στη συνεργασία της με το 5άστερο Astir Odysseus της Κω

Από το Revenue & Digital Marketing Agency στον κλάδο της φιλοξενίας, RevitUp.direct, ανακοινώθηκε η ανανέωση και η επέκταση της μακροχρόνιας συνεργασίας του με το 5άστερο Astir Odysseus Kos Resort & Spa, στην Κω.

Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί την 10η επέτειο μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας, που ξεκίνησε από το 2013.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Από τότε, σημαντικά ορόσημα έχουν επιτευχθεί με την ανάπτυξη ενός φιλικού προς το χρήστη website, μιας σταθερής παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και δυναμικές διαφημιστικές καμπάνιες στις πλατφόρμες Google και Meta.

Με την έλευση του 2023, η ομάδα της RevitUp διεύρυνε τη συνεργασία της με το Astir Odysseus, συνεχίζοντας να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες digital marketing, εισάγοντας ταυτόχρονα μια ολοκληρωμένη μεθοδολογία διαχείρισης εσόδων που χαρακτηρίζει την ολιστική προσέγγισή της.

Ο Άγγελος Σιαφάκας, Πρόεδρος και CEO της Occidental S.A., της ιδιοκτήτριας εταιρείας του resort, δήλωσε για την πολυετή συνεργασία με την RevitUp:

«Στο Astir Odysseus Kos Resort & Spa εμπιστευτήκαμε την ψηφιακή εικόνα και παρουσία του ξενοδοχείου μας στη Revitup.direct από το 2013, με στόχο να απευθυνθούμε σε μεμονωμένους επισκέπτες στη διεθνή αγορά. Μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία στο Digital Marketing που μετρά δέκα χρόνια και εκτιμώντας την προσπάθεια της ομάδας της RevitUp, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μαζί στο επόμενο κεφάλαιο. Η ανάθεση της διαχείρισης εσόδων ήταν το επόμενο βήμα ώστε η ψηφιακή στρατηγική του ξενοδοχείου να αντικατοπτρίζει τις σύγχρονες επιταγές – την ολιστική διαχείριση δεδομένων».

 

Astir Odysseus Kos Resort and Spa

Το 5άστερο Astir Odysseus Kos Resort & Spa, που βρίσκεται στην περιοχή Τιγκάκι, μόλις πέντε χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της πόλης της Κω και 22 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο «Ιπποκράτης», διαθέτει 337 δωμάτια, σουίτες και μεζονέτες, μια εντυπωσιακή πισίνα laguna, τρία εστιατόρια, τρία bars, ένα πολυτελές spa, ένα αθλητικό κέντρο, ένα μίνι κλαμπ για παιδιά κ.ά.

 

Revitup.Direct Revenue Management

Η RevitUp.direct, με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, προσφέρει υπηρεσίες Revenue Management, Performance Marketing, Digital Presence Management και Online Distribution & Sales στο χώρο της φιλοξενίας.

Με εμπειρία δύο δεκαετιών, παρέχει καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις marketing, υποστηρίζοντας τους επιχειρηματίες στον τουριστικό κλάδο ανά τον κόσμο με όραμα και τεχνογνωσία.

Η έμπειρη ομάδα της απαρτίζεται από εξειδικευμένους specialists και προσφέρει μία 360 προσέγγιση στο σχεδιασμό και τις πωλήσεις των Υπηρεσιών Φιλοξενίας, με σκοπό να γεφυρώσει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την real-time προσφορά και ζήτηση.