Δευτέρα 20 Μαϊου 2024

RevitUp.direct: Δύο χρόνια συνεργασίας με εξαιρετικά αποτελέσματα για το 4άστερο Esperas Hotel Santorini

Η RevitUp.direct συμπλήρωσε δύο χρόνια συνεργασίας με το 4άστερο Esperas Santorini Hotel, που βρίσκεται στη γραφική Οία, απολαμβάνοντάς απαράμιλλη θέα στα εμβληματικά ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης.

Κατά τη διάρκεια της διετούς συνεργασίας, εφαρμόστηκαν καινοτόμες στρατηγικές Digital Marketing (Ψηφιακό Μάρκετινγκ) και Revenue Management (Διαχείριση Εσόδων) με βάση τα δεδομένα, ώστε να αναβαθμιστεί και να αναδειχτεί το ξενοδοχείο στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των τουριστικών καταλυμάτων της Σαντορίνης.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Η αμοιβαία επωφελής συνεργασία έχει αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, οδηγώντας σε κατακόρυφες αυξήσεις σε σημαντικούς Δείκτες Απόδοσης (Key Performance Indicators, KPI) με το website του Esperas να γίνεται το μεγαλύτερο κανάλι πωλήσεων.

Αυτή η ανάπτυξη αντανακλάται ποσοτικά στις μετρήσεις των δεδομένων του ξενοδοχείου [2020/2021 vs 2021/2022]:

Οι επισκέπτες του website αυξήθηκαν κατά 118%, χάρη στην καινούργια ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε απευθείας πάνω στις ανάγκες του καταλύματος με ενσωμάτωση των καναλιών πώλησης.

Ως αποτέλεσμα, τα direct έσοδα από το website αυξήθηκαν κατά 29,3%, πετυχαίνοντας ισορροπία ανάμεσα στην ανταγωνιστική τιμολόγηση και στην κερδοφορία.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, η Μέση Ημερήσια Τιμή Δωματίου (ADR) αυξήθηκε κατά 10,8% με τις Συνολικές Κρατήσεις Διανυκτερεύσεων να αυξάνονται κατά 64,5%, αποδεικνύοντας τη δυναμική του ξενοδοχείου στους ταξιδιώτες που αναζητούν πολυτελή διαμονή στο νησί της Σαντορίνης.

Συνολικά, οι Direct Κρατήσεις (Νο. 1 κανάλι Πώλησης) αυξήθηκαν κατά 79,4%, υπογραμμίζοντας την επιτυχία των προσπαθειών της ομάδας του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων για μία απρόσκοπτη εμπειρία κρατήσεων.

Εν κατακλείδι, τα Συνολικά Ψηφιακά Έσοδα αυξήθηκαν κατά ένα εντυπωσιακό 82,3%, επιδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα των στοχευμένων καμπανιών και τις βελτιστοποιημένες τιμολογιακές τοποθετήσεις της RevitUp.

Η ομάδα της RevitUp είναι υπερήφανη που θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο Esperas, προσδοκώντας με ανυπομονησία τις επερχόμενες ευκαιρίες και κατακτώντας μαζί νέες επιτυχίες.

 

ESPERAS HOTEL SANTORINI

Το Esperas Santorini Hotel είναι ένα ανακαινισμένο 4άστερο ξενοδοχείο στο γραφικό χωριό της Οίας που συνδυάζει αριστοτεχνικά τη γραφική γοητεία των Κυκλάδων με τη σύγχρονη μεσογειακή κομψότητα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ασυναγώνιστη τοποθεσία στην κορυφή του λόφου της Καλντέρας με εκπληκτική θέα στα πολυαγαπημένα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια εξαιρετική εμπειρία διακοπών στην καρδιά του Αιγαίου μαζί με μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια στο βραβευμένο εστιατόριο Ombra του ξενοδοχείου, που συνοδεύει το εξαιρετικό περιβάλλον του καταλύματος.

 

REVITUP.DIRECT REVENUE MANAGEMENT

Η RevitUp.direct, με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης εσόδων, μάρκετινγκ απόδοσης, διαχείρισης ψηφιακής παρουσίας και διαδικτυακής διανομής και πωλήσεων στον τομέα της φιλοξενίας.

Με δύο σταθερές δεκαετίες εμπειρίας, παρέχει κάθετα ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογικού μάρκετινγκ, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία επιχειρηματίες της τουριστικής βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο.

Η έμπειρη ομάδα της, που αποτελείται από εξειδικευμένους ειδικούς, προσφέρει μια προσέγγιση 360° στον προγραμματισμό και τις πωλήσεις των Υπηρεσιών Φιλοξενίας, με στόχο να γεφυρώσει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με προσφορά και ζήτηση σε πραγματικό χρόνο.

Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε εγρήγορση, παρακολουθώντας συνεχώς την αναδυόμενη ανάπτυξη του πεδίου για να προσαρμόσει ανάλογα τη θέση και τη στρατηγική της.