Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Η RevitUp.direct διεκδικεί τρία βραβεία στα Greek Hospitality Awards 2023

Η RevitUp.direct, η κορυφαία εταιρεία Digital Marketing & Revenue Management στον τομέα της φιλοξενίας, ανακοίνωσε τις υποψηφιότητές της στα Greek Hospitality Awards 2023!

Τα βραβεία Greek Hospitality Awards διοργανώνονται από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), του HATTA, της ΔΕΘ – HELEXPO, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) και του ΣΕΜΑ.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Για 9η συνεχή χρονιά, ο πλέον καταξιωμένος θεσμός θα αναδείξει τις καλύτερες πρακτικές και τις καινοτομίες των επιχειρήσεων της φιλοξενίας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της διαρκής αναβάθμισης των τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντων σε έναν από τους πιο ανταγωνιστικούς κλάδους της χώρας.

Με αφοσίωση στη βιώσιμη κερδοφορία των καταλυμάτων μέσω μίας 360ο δυναμικής προσέγγισης, η RevitUp.direct διεκδικεί τα παρακάτω βραβεία:

Best Greek Hotel Management Strategy – για την πιο επιτυχημένη ανάπτυξη ξενοδοχειακών στρατηγικών

Best Hotel Sales Representative Company – για την καλύτερη παρουσίαση και πώληση ξενοδοχειακών υπηρεσιών

Best Hotel Management Consultant – για τη διαρκή συμβουλευτική υποστήριξη και τη βελτίωση των διαχειριστικών διαδικασιών των ξενοδοχείων.

Η τελετή απονομής θα διεξαχθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο Athenaeum InterContinental, με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της Ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.

 

Ψηφίστε την RevitUp.direct!

Καλούνται όλοι οι συνεργάτες και φίλοι της RevitUp να υποστηρίξουν το όραμα της εταιρείας με την ψήφο τους, κάνοντας κλικ στις παραπάνω υποψηφιότητες και αξιολογώντας την με άριστα το 100.

Η διαδικασία ψηφοφορίας είναι απλή και γρήγορη, χωρίς log in με στοιχεία επικοινωνίας/email και η συμβολή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Η ομάδα της RevitUp σας ευχαριστεί θερμά για την πολυετή στήριξη και αφοσίωσή σας.