Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

RevitUp.direct: Aξιοσημείωτα τα αποτελέσματα της συνεργασίας με το 5άστερο Kyma Suites Beach Hotel

H RevitUp.direct, η κορυφαία εταιρεία στον τομέα του Revenue Management και Digital Marketing, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της επιτυχημένης συνεργασίας με το 5άστερο Kyma Suites Beach Hotel, που βρίσκεται στο Ρέθυμνο.

Η συνεργασία αυτή οδήγησε σε αξιοσημείωτα επιτεύγματα, με την πρόωρη επίτευξη των εσόδων του 2022 μέσω ενός ολιστικού rebranding.

Μέσα στους πρώτους οκτώ μήνες της συνεργασίας με την RevitUp, το Kyma Suites υιοθέτησε μια στρατηγική διαδικτυακή παρουσία, αυξάνοντας παγκοσμίως την προβολή του στα κανάλια πώλησης και στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μέσω του rebranding του λογοτύπου, αλλά και με τη σταθερή παρουσία στα social media, η εικόνα του ξενοδοχείου ανανεώθηκε, αντανακλώντας τη γοητεία και την αισθητική που φέρει στην πραγματικότητα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη είναι η, για πρώτη φορά, επιτυχημένη υλοποίηση διαφημιστικών καμπανιών στο Meta και στην Google, βοηθώντας το κατάλυμα να γίνει γνωστό, αποφέροντας direct έσοδα.

Προσεγγίζοντας νέο κοινό παγκοσμίως και μετατρέποντας τους «Lookers» σε «Bookers», το ξενοδοχείο ενίσχυσε την παρουσία του στον ανταγωνιστικό τουριστικό κλάδο της Κρήτης.

Έως και τον Ιούνιο του 2023, το Kyma Suites οδεύει προοδευτικά προς τους στόχους του για το 2023, ξεπερνώντας ήδη τα κέρδη του 2022 στις αρχές της καλοκαιρινής σεζόν.

Μέσω μιας ενισχυμένης διαδικτυακής παρουσίας, το ξενοδοχείο προσελκύει συνεχώς περισσότερο κοινό με σταθερή αύξηση απευθείας κρατήσεων.

Επιπλέον, η RevitUp.direct βρίσκεται στη διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης μιας σειράς από νέες ιστοσελίδες για το Kyma Suites Beach Hotel, καθώς και για το Kriti Beach Hotel, υπό την αιγίδα των OK Hotel Group, που έχουν προγραμματιστεί να βγουν live σε λίγους μήνες.

Τα τρία νέα websites υπόσχονται να προσφέρουν ποιοτικές εμπειρίες στους χρήστες, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την online παρουσία του καταλύματος.

Οι ιδιοκτήτριες του ξενοδοχείου, Αλεξάνδρα και Ελένη Κοκονά, δήλωσαν τα εξής σχετικά με τη συνεργασία με την RevitUp:

«Το Kyma Suites Beach Hotel σημείωσε σημαντική αύξηση σε όλα τα κανάλια, υιοθετώντας τη στρατηγική της RevitUp.direct. Έχοντας στενή επαφή με τους συνεργάτες, καταφέραμε να ενισχύσουμε τη διαδικτυακή παρουσία του ξενοδοχείου, ενώ, ταυτόχρονα ενδυναμώσαμε την τιμολογιακή τοποθέτηση του καταλύματος. Έτσι, προετοιμαστήκαμε έγκαιρα για τη σεζόν του 2023, θέτοντας το βλέμμα μας σε ένα ολιστικό rebranding όχι μόνο του Kyma, αλλά και του ομίλου O.K. Group».

 

KYMA SUITES BEACH HOTEL

Σε πλεονεκτική θέση δίπλα στη θάλασσα, το Kyma Suites Beach Hotel ενσαρκώνει την πολυτέλεια 5-αστέρων στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Μέσω του ονόματός του «Κύμα», αποδίδει φόρο τιμής στο γραφικό παραθαλάσσιο σκηνικό στην καρδιά της πόλης.

Η εκλεπτυσμένη αρχιτεκτονική και η προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου στην Πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη προσφέρει στους επισκέπτες ασυναγώνιστη πανοραμική θέα, για μια εξαιρετική επιλογή ακόμη και για τα πιο απαιτητικά γούστα.

Επιπλέον, η κοντινή τοποθεσία του με την ιστορική Porta di Sabbionara, την ανατολική είσοδο προς την παλιά πόλη του Ρεθύμνου, το καθιστά ξεχωριστό για όσους αναζητούν ένα συνδυασμό πολυτέλειας, κουλτούρας και φύσης στη διαμονή τους.

 

REVITUP.DIRECT REVENUE MANAGEMENT

Η RevitUp.direct, με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης, προσφέρει υπηρεσίες Revenue Management, Performance Marketing, Digital Presence Management και Online Distribution & Sales στο χώρο της φιλοξενίας.

Με εμπειρία δύο δεκαετιών, παρέχει καθετοποιημένες τεχνολογικές λύσεις marketing, υποστηρίζοντας με όραμα και τεχνογνωσία τους επιχειρηματίες στον τουριστικό κλάδο ανά τον κόσμο.

Η έμπειρη ομάδα της RevitUp.direct, που απαρτίζεται από εξειδικευμένους specialists, προσφέρει μία 360 προσέγγιση στο σχεδιασμό και τις πωλήσεις των Υπηρεσιών Φιλοξενίας, με σκοπό να γεφυρώσει το τεχνολογικό και διοικητικό χάσμα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με την real-time προσφορά και ζήτηση.

Ταυτόχρονα, βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα, παρακολουθώντας διαρκώς τις ανερχόμενες εξελίξεις του χώρου, ώστε να προσαρμόζει ανάλογα την τοποθέτηση και τη στρατηγική της.