Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

REVEFFECT: Η νέα γενιά του ξενοδοχειακού Total Revenue Management

Η REVEFFECT είναι η νέα γενιά του ξενοδοχειακού Revenue Management!

Με τα Business Intelligence εργαλεία της, μπορεί να επενδύσει περισσότερο χρόνο στην ανάλυση των δεδομένων και όχι στη συγκέντρωση τους.

Μπορεί να ολοκληρώσει με περισσότερες εργασίες εντός του ίδιου χρονικού πλαισίου και να παίρνει παράλληλα καλύτερες αποφάσεις πιο γρήγορα.

Μέσα σε ένα περιβάλλον διαρκούς διακύμανσης της ζήτησης, η REVEFFECT σας δίνει τη δυνατότητα να είστε σίγουροι ότι προσφέρετε τη σωστή τιμή στο σωστό πελάτη την κατάλληλη στιγμή, ανά πάσα στιγμή.

Με περισσότερα από 30 χρόνια συνδιασμένης εμπειρίας, παρέχει στους πελάτες της προηγμένες και σύγχρονες λύσεις διαχείρισης εσόδων που βασίζονται σε δεδομένα και στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης και οι οποίες αλλάζουν δραστικά τις επιχειρηματικές τους πρακτικές.

Η τεχνολογία αποτελεί τον κινητήριο μοχλό, ωστόσο, το ταλέντο, η ομαδική δουλειά, η συνέπεια και η υγιής στρατηγική, είναι τα στοιχεία που βοηθούν στην επίτευξη του στόχου. Γι’ αυτό το λόγο, η REVEFFECT συνδυάζει την τεχνολογία με τους ανθρώπινους πόρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η REVEFFECT ήδη συνεργάζεται με ξενοδοχεία στη Μύκονο (Livin Mykonos και My Mykonos Hotel) και στην Αθήνα (Azur Hotel Vouliagmeni).

 

Επικοινωνία

Γρηγορίου Λαμπράκη 36, Γλυφάδα, 16674, Αθήνα

210 9615810

www.reveffect.com

info@reveffect.com

Post Tags
Share Post