Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Η Reveffect – Hotel Revenue Strategy Management επιλέχθηκε να λάβει μέρος στον επιταχυντή CapsuleT

Η Reveffect – Hotel Revenue Strategy Management επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο να λάβει μέρος στον επιταχυντή νεοφυών επιχειρήσεων CapsuleT από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΞΕΕ).

H Reveffect ασχολείται με το Total Hotel Revenue Management, σκοπός της είναι η αύξηση και βελτιστοποίηση των εσόδων των ξενοδοχείων χρησιμοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες, είτε συμβουλευτικές ή με τη χρήση τεχνολογικών μέσων.

RevitUp – Digital & Revenue Management

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στον ακόλουθο ορισμό του revenue management:

«Η πώληση του σωστού δωματίου, στο σωστό πελάτη, την κατάλληλη στιγμή, για τη σωστή τιμή, μέσω σωστού καναλιού, με την καλύτερη απόδοση κόστους».

Κλείνοντας ένα χρόνο λειτουργίας η Reveffect μέτρα συνεργασίες σε Αθήνα, Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Μύκονο και Σαντορίνη.

Υπολογίζεται ότι πριν την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου το portfolio της να έχει διπλασιαστεί και οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι ο ρυθμός ανάπτυξης θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει τρεις μήνες και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο. Καθ’ όλη τη διάρκεια θα πραγματοποιηθούν events – workshops και συναντήσεις με ξενοδόχους και επαγγελματίες στο χώρο του Τουρισμού με σκοπό την προβολή των καινοτόμων υπηρεσιών των εταιριών που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media