Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Με ρεκόρ συμμετοχών το 5ο Messinia Pro-Am στην Costa Navarino

Με ρεκόρ συμμετοχών θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα και 5ο κατά σειρά Messinia Pro-Am στην Costa Navarino, από τις 24 έως τις 27 Νοεμβρίου.

Παίκτες από όλο τον κόσμο κατοχύρωσαν εδώ και αρκετούς μήνες τη συμμετοχή τους στο διεθνές τουρνουά, το οποίο για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί σε τρία γήπεδα, στα βραβευμένα The Dunes Course και The Bay Course, καθώς και στο πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course.

Η ονομασία του νέου γηπέδου 18 οπών, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (Δ.Ο.Α.), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε.) και της Costa Navarino.

Πρόκειται για ένα από τα δύο νέα γήπεδα στο Navarino Hills, που έχουν σχεδιαστεί από το δύο φορές πρωταθλητή Masters και θρύλο του Ryder Cup, José María Olazábal.

Με την υποστήριξη της Confederation of Professional Golf (CPG) και υπό την αιγίδα της PGA of Greece και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, το φετινό τουρνουά έχει συμμετοχές από 20 χώρες, όπως την Αυστρία, το Βέλγιο, την Τσεχία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τη Σουηδία, την Ελβετία, τη Σλοβακία, την Ολλανδία, τη Βρετανία, καθώς και από την Ελλάδα.

 

RevitUp – Digital & Revenue Management

 

Eπαγγελματίες και ερασιτέχνες γκολφέρ θα διαγωνιστούν στα γήπεδα της Costa Navarino για το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Το διεθνές τουρνουά θα πλαισιωθεί όπως κάθε χρόνο, από ένα συναρπαστικό παράλληλο πρόγραμμα θεματικών εκδηλώσεων και δείπνων, συμπεριλαμβανομένης της καθιερωμένης πλέον βραδιάς με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, για τα Παιδικά Χωριά SOS.

Ο επίσημος αερομεταφορέας του Messinia Pro-Am είναι η AEGEAN (www.aegeanair.com), μέλος της Star Alliance, της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας.

Η βραβευμένη αεροπορική εταιρία Aegean (Skytrax Best Regional Airline, 4-star COVID-19 Airline Safety, κ.ά.) συνεργάζεται με την Costa Navarino, την Confederation of Professional Golf (CPG) και την PGA of Greece και προσφέρει δωρεάν μεταφορά στους επαγγελματίες γκολφέρ, ειδικές τιμές αεροπορικών εισιτηρίων για όλους τους συμμετέχοντες στο Messinia Pro-Am καθώς και επιπλέον παροχές όπως δωρεάν μεταφορά του εξοπλισμού γκολφ.

Eπίσημος διοργανωτής και ταξιδιωτικός συνεργάτης του Messinia Pro-Am είναι η Erasmus, επίσημος συνεργάτης οδικών μετακινήσεων η Hertz, ενώ η Alpha Bank, η Vodafone και η εταιρεία Kyvernitis είναι ασημένιοι χορηγοί του τουρνουά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Messinia Pro-Am 2021:

messiniaproam.costanavarino.com

 

Δείτε το βίντεο του 2021 Messinia Pro-Am ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε το etravelnews.gr στα social media