Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

RateParity: Συμμετοχή στο 100% Hotel Show 2022

Τo RateParity, η πιο ισχυρή και προηγμένη πλατφόρμα αύξησης του conversion rate των απευθείας κρατήσεων για ξενοδοχεία, συμμετέχει στην έκθεση 100% Hotel Show, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18 – 21 Νοεμβρίου 2022 στο MEC Παιανίας (Booth: A63).

Η πλατφόρμα σχεδιάστηκε από μια ομάδα επαγγελματιών που εδώ και χρόνια ασχολείται με την εφαρμογή καινοτόμων τεχνολογιών για ξενοδοχεία.

Έτσι, έχοντας γνώση των αναγκών του τουριστικού προϊόντος και διαβάζοντας τις τάσεις της αγοράς, δημιούργησαν μια σειρά έξυπνων εργαλείων marketing που προσελκύουν τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση στον ιστότοπο του ξενοδοχείου αντί να επισκέπτονται τον ιστότοπο κάποιου OTA.

 

 

Το Super Widget είναι μια καινοτομία του RateParity που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ξενοδόχους να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών και να μεγιστοποιήσουν τις απευθείας κρατήσεις, τις συμπληρωματικές πωλήσεις και τα έσοδα.

Οι ξενοδόχοι μπορούν να προσαρμόσουν το widget για να εμφανίζει σύγκριση τιμών με τους ΟΤΑ, τις καλύτερες τιμές του ξενοδοχείου, κουμπί παρότρυνσης για δράση «κράτηση τώρα», ειδικές προσφορές, δωροκάρτες, κουπόνια και κριτικές πελατών.

Έχοντας συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 163.000 επισκέπτες στις προηγούμενες εννέα διοργανώσεις του, το 100% Hotel Show γιορτάζει τη 10η διοργάνωσή του, όχι απλά με μια επετειακή έκδοση, αλλά παρουσιάζοντας ένα νέο, πρωτότυπο εκθεσιακό μοντέλο, που εκτός από την ενημέρωση θα έχει ως στόχο και τη βιωματική εμπειρία του επισκέπτη σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θα παρουσιαστούν.

Το 100% Hotel Show έχει ταυτιστεί με την υψηλή ποιότητα και το premium περιεχόμενο:

Εκθέτες επιπέδου σε περίπτερα ιδιαίτερης αισθητικής, καινοτόμες λύσεις, advanced workshops και πρωτότυπες παράλληλες δράσεις, συνθέτουν τα τελευταία χρόνια τα βασικά χαρακτηριστικά της έκθεσης.